Metallimusiikki.net

Elinkautinen: Hiljaa lasketaan.

 • Julkaistiin torstaina 31.05.2012.
 • Luettu 3470 kertaa
 • Bändit:

Kansitaide Elinkautinen-yhtyeen "Vihan siemen" -albumista. Kuvassa mustalla värillä pränttiä vaaleanruskealla paperilla.Julkaistiin huhtikuussa 2012

Suomimetallia tekevä Elinkautinen laittoi huhtikuussa 2012 julkaisemaltaan "Vihan siemen" -albumiltaan nettiin kuunneltavaksi tämän studiossa purkitetun klipin kappaleestaan "Hiljaa lasketaan". Viime vuoden alussa perustettu joensuulaisyhtye muodostuu keski-ikäisistä miehistä, jotka tekevät samansuuntaista suomeksi esitettyä metallia ja raskasta rokkia, jota myös Kotiteollisuus ja edesmennyt Trio Niskalaukaus edustavat. Huhtikuun puolen välin taitteessa ilmestynyt debyyttialbumi on laitettu tilattavaksi Levykauppa Äxään. Se löytyy myös Joensuun Levy-Eskojen hyllystä sekä suoraan yhtyeeltä.

Suomimetallin, hard rockin ja rockin tyylilajeikseen listaava Elinkautinen aloitti toimintansa tammikuussa 2011 kolmen miehen voimin. Bändi on toiminut nykyisellä nimellään huhtikuusta -11 lähtien. "Vihan siemen" on ryhmän ensimmäinen levyjulkaisu. Lisätietoja Elinkautisesta löytyy sen nettisivuilta.

"Vihan siemen" -albumin kappaleet:

 1. Paloja taivaasta
 2. Hiljaa lasketaan
 3. Maatkoon rauhassa
 4. Koirat
 5. Rautanaamio
 6. Kuoleman meri
 7. Vihan siemen
 8. Ankara talvi
 9. Jäätää
 10. Taivaannaula
 11. Hukkuvalle

Elinkautinen on:

 • Markku Hokkanen (laulu ja kitarat)
 • Hannu Sivonen (kitara ja laulu)
 • Jukka Kontro (basso)
 • Jari Eronen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.