Metallimusiikki.net

Heaven Shall Burn: Counterweight.

Viisi mustanpuhuvaa Heaven Shall Burnin jäsentä seisoo rivissä matalakattoisessa tilassa, jonka katto on tumma tai mustahko. Miehillä on lyhyet hiukset, oikeanpuoleisella myös musta lippalakki päässään.Perustettu syksyllä 1996

Saksalainen Heaven Shall Burn julkaisi “Counterweight”-nimistä kappaleestaan tämän mainion musiikkivideon. Kyseessä on biisi, joka kuullaan bändin viime vuonna julkaisemalla “Deaf To Our Prayers” -pitkäsoitolla. Kyseistä albumia monet yhtyeen fanit pitävät bändin parhaimpana musiikillisena ulosantina tähän päivään mennessä, eikä varmaankaan syyttä suotta, jos nimittäin muutkin kiekon kappaleet ovat yhtä meneviä kuin tämä musiikkivideoksi asti päätynyt veisu.

Yhtye uutisoi hiljattain palanneensa takaisin Saksaan Japanista, jossa se keikkaili Nipponissa. Heti kotiin päästyään ryhmä ryhtyi työskentelemään seuraavan albuminsa kanssa, sillä HSB:n joukot haluavat saada seuraavan pitkäsoittonsa valmiiksi mahdollisimman pian.

Albumi “Deaf to Our Prayers” on orkesterin järjestyksessä neljäs pitkäsoitto ja tämä “Counterweight” on ensimmäinen kiekolta musiikkivideoksi muunnettu kappale.

“Deaf To Our Prayers” -albumin kappaleet:

 1. Counterweight
 2. Trespassing the Shores of Your World
 3. Profane Believers
 4. Stay The Course
 5. The Final March
 6. Of No Avail
 7. Armia
 8. Mybestfriends.com
 9. Biogenesis (Undo Creation)
 10. Dying In Silence
 11. The Greatest Gift of God

Heaven Shall Burn on:

 • Matthias Voigt (rummut)
 • Maik Weichert (kitara)
 • Alexander Dietz (kitara)
 • Eric Bischoff (basso)
 • Marcus Bischoff (laulu)

Yhtye perustettiin vuoden 1996 syksyllä, jolloin se kutsui itseään nimellä Consense. Tuota nimeä käyttäen bändi loi kuutisen kuukautta perustamisensa jälkeen ensimmäisen demonsa.

Bändi käyttää musiikkiaan äänitorvena rasisminvastaisuudelle. Se kertoo biiseissään usein myös omilla jaloilla seisomisesta ja sosiaalisten epäoikeudenmukaisuuksien korjaamisista.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.