Metallimusiikki.net

HIM: Bleed Well.

 • Julkaistiin torstaina 29.11.2007.
 • Luettu 1658 kertaa
 • Bändit:

HIM:in uuden 'Venus Doom' -albumin kansikuva, jossa öljyvärimaalausmaisesti näkyy olennon kasvot oranssia taustaa vasten. Olennolla iso suu, iso nenä ja kasvot soikeat."Venus Doom" -albumilta

Love metallia mouruava HIM julkaisi tämän tummasävyisen musiikkivideon kappaleestaan “Bleed Well”. Kappale on rokkaava ralli, jolla kestoa nelisen minuuttia. Biisi on rakenteeltaan hyvin toteutettu ja Ville Valon lauluääni viimeistelty, mutta kappale ei juurikaan poikkea massasta. Tämähän on aivan mainio kappale kokonaisuudessaan, mutta se ei tarjoa kuuntelijalle suurempia emotionaalisia kliimakseja tai järisyttäviä kohtauksia.

Bändi kuvasi hiljattain 14. ja 15. marraskuuta Los Angelesissa tekemänsä keikat tulevaa live-DVD:tä varten. Kyseinen keikkataltiointi on tarkoitus julkaista ensi vuoden puolella. HIM esiintyi molempina päivijnä Orpheum Theatren salissa.

“Venus Doom” -albumi julkaistiin täällä Suomessa 14. syyskuuta. Samaan aikaan levy ilmestyi myös Irlannissa ja Saksassa. Kansainvälinen julkaisupäivämäärä oli syyskuun 17. päivä. Päivää myöhemmin levy rantutui myös Yhdysvaltoihin. Kiekon sisältämän musiikkimateriaalin yhtyeen keulahahmona toimiva Ville H. Valo on kertonut olevan orkesterin raskainta materiaalia tähän päivään mennessä.

“Venus Doom” -albumin kappaleet:

 1. Venus Doom
 2. Love In Cold Blood
 3. Passion’s Killing Floor
 4. The Kiss of Dawn
 5. Sleepwalking Past Hope
 6. Dead Lovers’ Lane
 7. Song or Suicide
 8. Bleed Well
 9. Cyanide Sun

Bändin tuoreinta albumia, mikä on siis nimeltään “Venus Doom“, on myyty Suomessa erinomaisen hyvin. Kiekko kipusi korkeimmillaan Suomen virallisen albumilistan sijalle n:o 2. Yhdysvalloissa albumia on ostettu syyskuusta lähtien sen ilmestymisestä alkaen yli 79 000 kappaletta.

HIM on:

 • Ville Hermanni Valo (laulu)
 • Mige Amour (basso)
 • Lily Lazer (kitara)
 • Emerson Burton (kosketinsoittimet)
 • Gas Lipstick (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.