Metallimusiikki.net

ID: Exorcist: Double Cross.

 • Julkaistiin torstaina 14.03.2013.
 • Luettu 2633 kertaa
 • Bändit:

Valkoinen taustaväri, jota vasten mustiin pukeutunut ihmishahmo kävelemässä tuulen tuivertamana. Vasemmassa yläkulmassa ID: Exorcist -logo ja sen alla albumin nimi.Julkaistaan 22.3.2013

Kotkalainen metallipartio ID: Exorcist on lohkaissut ensimmäisen musiikkivideon tulevalta "Paths to Exile" -levyltään. "Double Cross" on nimensä mukaisesti tarina rahasta, ahneudesta ja selkään puukotuksesta. Vaikka ID: Exorcist ei huumoriyhtyeen leimaa kaipaa, yhtyeen videoihin on ripoteltu kunnon annos kymiläistä mustaa huumoria. Video on bändin laulajan Jaakko Mäntymaan käsialaa. "Paths to Exile" julkaistaan 22.3.2013 Inverse Recordsin kautta. Bändin livekunnon voi käydä tarkastamassa levynjulkkarikeikalla Kouvolan House of Rockissa 23.3.

Vuonna 2001 perustettu ID: Exorcist julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2010 nimellä "Under a Ton Of Ice". Se on kahdeksan biisiä sisältävä kokonaisuus, johon on uutettu 32 minuuttia metallia jota esimerkiksi Machine Headin, Lamb Of Godin ja Meshuggahin yhteentörmäys saattaisi tuottaa.

Ryhmäkuva viidestä ID: Exorcist -yhtyeen miehestä seisomassa vaaleaseinäisessä hallissa, jonka takana on suihkuja.

22. maaliskuuta ID: Exorcist järjestää Kouvolan House of Rockissa albuminsa julkaisujuhlan. Se on samalla osa Omnium Gatherumin kiertuetta. House of Rock sijaitsee osoitteessa Kouvolankatu 28.

"Paths to Exile" -albumin kappaleet:

 1. Mercy Is Sick
 2. Double Cross
 3. The Quillotine
 4. Part II (home)
 5. Dynamics of Pretending
 6. Kill For a Cure
 7. The Ungrateful Dead
 8. Wear Your Blisters Proud
 9. Worm Food

ID: Exorcist on:

 • Jaakko Mäntymaa (laulu)
 • Sami Hauru (kitarat)
 • Joni Sven (kitarat)
 • Teemu Romppanen (basso)
 • Ville Nissinen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.