Metallimusiikki.net

Korn: Hold On.

 • Julkaistiin perjantaina 19.10.2007.
 • Luettu 1065 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkisen Korn-bändin jäsenet seisovat valkoista taustaa vasten. Miehillä on lähes jokaisella pitkät rastat ja yllään mustat paidat, osalla vaaleanharmaat housut jalassa.Alternative metallia

Yhdysvaltalainen Korn julkaisi vast’ikään netissä musiikkivideon kappaleestaan “Hold On”. Kyseessä on hulvaton veisu, jossa kerrotaan mikä on miehen mitta. Tai ainakin miten paljon merkitystä kulkusten koolla on. Yhtyeen laulajana toimiva Jonathan Davis on kommentoinut tämän kappaleen olevan hänelle henkilökohtaisella tasolla hyvin merkityksekäs. Se on jälleen yksi Davisin tavoista käsitellä vaarallisen verisairauden käsittelyä, jonka mies oli hilkulla saada. Davis halusi luoda tästä sellaisen biisin, joka antaa ihmisille toivoa. Biisi kuullaan yhtyeen tuoreimmalla studioalbumilla, jolle Korn ei tietoisen valinnan vuoksi halunnut antaa nimeä. Yhtye haluaa, että fanit kutsuvat levyä miksi ikinä haluavatkin.

Tämä nimetön albumi on bändin jo kahdeksas täyspitkä kiekko. Se julkaistiin USA:ssa heinäkuun viimeisenä päivänä. Levystä julkaistiin erityinen deluxe-painos, mikä sisältää bonuskappaleen “Sing Sorrow”. Levy on erikoinen myös siinä mielessä, ettei sillä kuulla rumpali David Silverian musisointia.

Nimettömän albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. Starting Over
 3. Bitch We Got a Problem
 4. Evolution
 5. Hold On
 6. Kiss
 7. Do What They Say
 8. Ever Be
 9. Love and Luxury
 10. Innocent Bystander
 11. Killing
 12. Hushabye
 13. I Will Protect You

Uusi nimetön albumi kipusi yhtyeen kotimaassa Billboard-levylistan sijalle n:o 2 kun se debytoi 31. heinäkuuta.

Yhtye puurtaa tällä hetkellä kiertueella Pohjois-Amerikassa. Keikkaputken tukena toimii sellaiset bändit kuin Hellyeah, Five Finger Death Punch ja Droid.

Korn on:

 • Jonathan Davis (laulu ja säkkipilli)
 • James “Munky” Shaffer (kitara)
 • Reginald “Fieldy” Arvizu (basso)
 • David Silveria (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.