Metallimusiikki.net

Municipal Waste: Sadistic Magician.

 • Julkaistiin sunnuntaina 08.06.2008.
 • Luettu 797 kertaa
 • Bändit:

Municipal Waste -nimisen metallibändin promovalokuva, jossa neljä hevimiestä hörhöilee mustaa taustaa vasten. Taustalla näkyy bändin logo ja kaikenmaailman abstrakteja hahmoja, kuvassa etualalla nelihenkinen kokoonpano taituroi instrumenttien ja suun eteeVirginian jyrmyt

Thrash metal -henkistä mättöä annosteleva Municipal Waste on kotoisin Yhdysvaltojen Virginiasta. Bändi tarjoaa omalaatuista musiikkimateriaalia tälläkin musiikkivideollaan, jonka yhtye kävi kuvaamassa viime kuussa Hyperion Sewage Treatment Plantin suunnalla Kaliforniassa. Videoleikkeen ohjasi 1134 Filmsin Jeff Speed ja tuotti The Vaultin palkkalistoilla oleva Carolyn Vye. “Sadistic Magician” vie bändin jäsenet haahuilemaan äärimmäisen eriskummallisiin olosuhteisiin ydinvoimalan tontilla. Jostain syystä ydinvoimala ei kestä Municipal Wasten tarjoamaa maanista energiaa, joten rakennelma alkaa luhistumaan ja aiheuttaa siinä sitten aikamoisen sotkun. Tällaista juonikuviota syntyy yleensä vain jenkkien korvien välissä. Mautonta ja moukkamaista… Mutta se tepsii! Tämä musiikkivideo on suositeltava asia koettavaksi.

“Sadistic Magician” -musiikkivideon ohjannut Jeff Speed on itsekin todennut tämän videon tarjoaman juonikuvion olevan aikamoinen sekasoppa huumoria ja horroria, metallia ja kaaosta.

Tämä biisi sisältyy yhtyeen viime vuoden kesäkuussa Earache Recordsin kautta julkaiseman “The Art Of Partying” biisilistalle.

Bändin lähitulevaisuutta koskeviin suunnitelmiin kuuluu heinäkuussa osallistuminen At The Gatesin, Darkest Hourin ja Toxic Holocaustin rinnalla USA:n maaperällä tehtävään kiertueeseen.

“The Art Of Partying” -albumin kappaleet:

 1. Pre-Game
 2. The Art of Partying
 3. Headbanger Face Rip
 4. Mental Shock
 5. A.D.D. (Attention Deficit Destroyer)
 6. The Inebriator
 7. Lunch Hall Food Brawl
 8. Beer Pressure
 9. Chemically Altered
 10. Sadistic Magician
 11. Open Your Mind
 12. Radioactive Force
 13. Septic Detonation
 14. Rigorous Vengeance
 15. Born to Party
 16. Thrashing’s My Business… And Business Is Good
 17. I Just Wanna Rock

Municipal Waste on:

 • Tony “Guardrail” Foresta (laulu)
 • Ryan Waste (kitara)
 • Philip “Landphil” Hall (basso ja laulu)
 • Dave Witte (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.