Metallimusiikki.net

Perzonal War: "Utopia".

 • Julkaistiin sunnuntaina 29.06.2008.
 • Luettu 805 kertaa
 • Bändit:

Perzonal Warin "Bloodline"-albumin kansikuva, jossa näkyy vaaleata taustaa vasten runsaasti verenpunaista virtaa ja roiskeita. Kuvassa keskellä piirroshahmona pääkallomainen hahmo, jonka alla läjä luita ja muita alan elementtejä.Video "Bloodline"-albumilta

Saksalainen modernin thrash metallin eliittiin luettava Perzonal War julkaisi musiikkivideon “Utopia”-nimisestä kappaleestaan, joka sisältyy yhtyeen tuoreimman studioalbumin, nimeltään “Bloodline”, biisilistalle. Albumi ilmestyi kuukausi sitten, 30.5., AFM Recordsin julkaisemana. Kiekolla käy vierailemassa tuhti tiimi metallimaailman kuohukermaa, nimittäin Ragen Victor Smolski, Sacred Reichin Wiley Arnett, Destructionin Schmier ja entinen Grip Inc. -yhtyeen remmistä tuttu Gus Chambers ja Grave Diggerin joukoissa vaikuttava Manni Schmidt.

“Bloodline” on seuraaja Perzonal Warin vuonna 2005 julkaisemalle “When Times Turn Red” -albumille. Toukokuun lopussa ihmisten ilmoille riipaistun kiekon julkaisujuhlaa vietettiin 7. kesäkuuta bändin kotimaassa Troisdorfin pitäjässä.

Bändi uutisoi toukokuun alussa värvänneensä tiimiinsä basistiksi Björn Kluthin ja lead-kitaraa kurittamaan sellaisen miehen kuin Daniel Düring.

Huomioitavaa! Tämä musiikkivideo ei ole soveliasta katsottavaa alaikäisille, yläikäisille tai kenellekään sellaiselle henkilölle tai olennolle, jonka suunnitelmiin ei kuulu henkisten vammojen ja traumojen hankkiminen. Musiikkivideon graafinen sisältö voi ja tulee järkyttämään sen katsojaa. Viisiminuuttisen videoklipin sisällä nähdään dramatisoitua kerrontaa siitä, minkälaista meininkiä tulevaisuudessa videopelit voivat tarjota.

“Bloodline”-albumin kappaleet:

 1. Evolution
 2. Utopia (feat. Victor Smolski)
 3. All Sides Black
 4. This Dead Meaning
 5. Two Borders (feat. Schmier ja Wiley Arnett)
 6. Shred (feat. Gus Chambers ja Manni Schmidt)
 7. Infected Choice
 8. Dying Face
 9. New Confidence
 10. More Than A Day
 11. The Same Blood

Perzonal War esiintyy:

 • 19. syyskuuta 2008: Razorblade Festival (Datteln, Saksa)
 • 6. marraskuuta 2008: Werkstatt (Köln, Saksa)
 • 29. marraskuuta 2008: Kubana (Siegburg, Saksa)

Perzonal War on:

 • Matthias Zimmer (laulu ja kitara)
 • Martin Buchwalter (rummut)
 • Björn Kluth (basso)
 • Daniel Düring (kitara)

Bändi on ollut olemassa vuodesta 1996 lähtien, mutta nykyistä nimeään bändi on käyttänyt itsestään vuoden 2002 alusta lähtien. Alkuaikoina yhtye tunnettiin nimellä Personal War.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.