Metallimusiikki.net

Rotten Sound: Self.

 • Julkaistiin keskiviikkona 26.01.2011.
 • Luettu 1668 kertaa
 • Bändit:

Tummanharmaa pohjaväri. Yläosasassa musta palkki, jonka vasemmassa laidassa on Rotten Soundin logo ja sen oikealla puolella sana "Cursed" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 15.3.2011

Vaasassa perustettu grindcore-bändi Rotten Sound julkaisi “Self”-kappaleeseen kuvaamansa musiikkivideon. Videon kuvasi Rami Kallio yhtyeen Tampereen Vastavirta-klubissa tekemältä keikalta. Musiikkivideolla kuullaan Victims-yhtyeen Johan Eriksoonia hoitamassa taustalaulua. Samaan aiheeseen liittyen kerrottakoon, että bändiltä ilmestyi hiljattain “Curses”-niminen single. Albumia esittelevä single on tilattavissa parin euron hintaan Levykauppa Äxästä. Se sisältää nimikkoraitansa lisäksi biisin “Hollow”. Single ja studioalbumi, joka on yksinkertaisesti nimeltään “Cursed“, julkaistaan Euroopassa maaliskuun puolen välin taitteessa. Albumi sisältää 16 biisiä. Äänite on seuraaja lähes kaksi vuoden takaiselle “Cycles”-levylle. Nämä levyteokset julkaisee Fullsteam Records ja Relapse Records.

Rotten Soundin sakki on lähdössä kiertämään Eurooppaa. Neljän viikon pituinen keikkaputki häämöttää huhtikuun alussa. Kiertueella Rotten Sound vie mennessään Trap Themin, Gazan, Haustin ja The Kandidaten. Sitä ennen metallibändi siirtyy Pohjois-Amerikkaan, jossa se tekee The Finnish Metal Tour 2 -kiertueen yhdessä suomalaisen Barren Earthin, Ensiferumin ja Finntrollin kanssa.

Bändin uusi albumi ilmestyy Suomessa 16.3. ja muualla Euroopassa päivää aikaisemmin. Ryhmän edellisellä “Cycles”-albumilla kuullaan useita vierailevia muusikkoja, kuten vokalisti Spellgothia ja sellisti Ilari Autiota.

“Cursed”-albumin kappaleet:

 1. Alone
 2. Superior
 3. Self
 4. Choose
 5. Hollow
 6. Ritual
 7. Green
 8. Machinery
 9. Power
 10. Plan
 11. Declare
 12. Addict
 13. Exploit
 14. Terrified
 15. Scared
 16. Doomed

Rotten Sound on:

 • Keijo Niinimaa (laulu)
 • Mika Aalto (kitara)
 • Kristian Toivainen (basso)
 • Sami Latva (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.