Metallimusiikki.net

Shaman: In The Dark.

 • Julkaistiin torstaina 04.10.2007.
 • Luettu 1092 kertaa
 • Bändit:

Neljäpäisen Shaman-bändin miehet seisovat rivissä mustaa taustaa vasten. Kolmella yllään mustat vaatteet, mutta vasemmassa laidassa seisovalla hepulla tummanvihreä kangastakki yllään.Power metallia

Brasilian Shaman laski nettiin musiikkivideon kappaleestaan “In the Dark”, joka on lähes neliminuuttinen tunnelmallinen biisi varustettuna akustisen kitaran sävelillä. “In The Dark” on bändin ensimmäinen single uudelta “Immortal”-nimiseltä albumilta.

Yhtye tunnettiin vuoteen 2005 asti nimellä Shaman, mutta se vaihtoi nimeään juuri ennen uransa toisen studioalbumin ilmestymistä. Nimenvaihdos ei ollut suuren suuri — nimeen lisättiin vain kirjain “a”. Ryhmä vaihtoi ilmeisesti hiljattain nimensä uudelleen Shamaniksi. Vuoden 2005 nimenvaihdos tehtiin juridisten syiden vuoksi. Huhujen mukaan bändin jäsenet konsultoivat oikeaa šamaania ennen nimensä vaihtamista.

“Immortal”-albumin kappaleet:

 1. Renovatti
 2. Inside Chains
 3. Tribal by Blood
 4. Immortal
 5. One Life
 6. In the Dark
 7. Strength
 8. Freedom
 9. Never Yield
 10. The Yellow Brick Road

Shaman on:

 • Fernando Quesada (basso)
 • Ricardo Confessori (rummut)
 • Leo Mancini (kitara)
 • Thiago Bianchi (laulu)

Yhtye tunnettiin aikaisemmin nimellä Shaman. Bändi julkaisi aikaisemmalla nimellään viimeisimmän albuminsa vuoden 2005 toukokuussa AFM Recordsin kautta. Kiekon nimi on “Reason”. Se on 10 biisiä käsittävä studio-opus ja seuraaja yhtyeen vuonna 2002 julkaisemalle “Ritual”-albumille. Shamanin “Reason” miksattiin ja masteroitiin saksalaisessa Gate Studioilla tuottaja Sascha Paethin kanssa. Paeth on aikaisemmin puuhannut mm. Kamelotin, Edguyn, Rhapsodyn ja Freedom Callin musiikillisten ulosantien parissa.

Entinen Shamanin keulahahmo André Matos, joka on myös entinen Angran jäsen, julkaisi debyyttisooloalbuminsa kuluvan vuoden elokuussa. Matos erosi bändistä vuoden 2006 lokakuussa yhdessä Mariuttin veljesten kanssa.

Shaman perustettiin vuonna 2002 Ricardo Confessorin erottua Angrasta.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.