Metallimusiikki.net

Sikth: Bland Street Bloom.

 • Julkaistiin keskiviikkona 28.05.2008.
 • Luettu 896 kertaa
 • Bändit:

Lontoolainen sekametallibändi Sikth laski nettiin tämän kaoottisen musiikkivideon biisistään “Bland Street Bloom”, joka sisältyy yhtyeen uuden albumin “Death of a Dead Day” biisilistalle. Albuminsa yhtye julkaisi kaksi vuotta sitten Bieler Bros.:in kautta. Albumin tuottajana toimi Sikth-tiimin jäsenet omatoimisesti ilman ulkopuolista tuottajataituria. Levy miksattiin Matt LaPlantin toimesta Bieler Bros. Studioiden tiloissa Yhdysvaltojen Floridassa.

“Bland Street Bloom” on erittäin harvinaisen sekava biisi, joka ei sovi taustakohinaksi, vaan vaatii herkeämätöntä huomiota osakseen, jotta kappaleen yksityiskohdat avautuvat kuuntelijalle. Kyseinen kappale on tuoreinta ja viimeiseksi jäävää Sikth-tuotantoa, sillä yhtye laittoi pillit pussiin tiistaina 27. päivä toukokuuta.

Sikth hajosi 27.5. julkaisemalla netissä tiedotteen, jossa se kertoi yhtyeen tulleen tiensä päähän ja että nyt tämä vaihe bändin jäsenten elämästä saa päättyä. Yksittäisiä syitä bändin hajoamiselle Sikth ei lähtenyt tiedotteessaan perkaamaan, vaan totesi yksinkertaisesti syitä olleen monia. Yhtye kirjoittaa olevansa ylpeä saavuttamistaan asioista ja bändin jäsenet ovatkin sopineet, että he tulevat tekemään samoissa merkeissä töitä tulevaisuudessakin. Sikth kiitti fanejaan bändille osoittamastaan huomiosta ja kiinnostuksesta.

“Death of a Dead Day” on Sikth-jäsenistön viimeinen albumi. Se on bändin uran järjestyksessä toinen studiosoitto ja seuraaja debyyttikiekolle “The Trees Are Dead & Dried Out Wait for Something Wild”, joka ilmestyi vuonna 2003. Uusin albumi ilmestyi vuoden 2006 kesäkuussa sekä täällä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Levy tarjoaa musiikkia noin 50 minuutin edestä.

“Death of a Dead Day” -albumin kappaleet:

 1. Bland Street Bloom
 2. Flogging the Horses
 3. Way Beyond the Fond Old River
 4. Summer Rain
 5. In This Light
 6. Sanguine Seas of Bigotry
 7. Mermaid Slur
 8. When the Moment’s Gone
 9. Part of the Friction
 10. Where Do We Fall?
 11. Another Sinking Ship
 12. As the Earth Spins Round
 13. Each Other and Ourselves (Japanin-version bonuskappale)

Sikth oli:

 • Dan Weller (kitara ja kosketinsoittimet)
 • Pin (kitara)
 • James Leach (basso)
 • Dan Foord (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.