Metallimusiikki.net

Sirenia: The Other Side.

 • Julkaistiin lauantaina 09.06.2007.
 • Luettu 1436 kertaa
 • Bändit:

Nelihenkisen Sirenia-bändin kokoonpano ryhmäkuvassa. Kuvassa kaksi miestä seisoo yhden mustiin pukeutuneen hepun vierellä, joka on polvistunut lattialla. Polvistuneen miehen takana yhtyeen blondi naislaulaja.Goottimetallia Norjasta

Tämä norjalaisen Sirenia -yhtyeen toinen musiikkivideo albumilta “Nine Destinies And A Downfall” on melodinen, lähes poppimainen, veisu. Bändin laulaja, Monika Pedersen, hoitaa osuutensa kirkkaasti ja lähes unohtumattomasti, mutta itse kappaleen rakenne on kovin yksinkertainen eikä siitä löydy kuuntelijan korvanlehteen pureutuvaa koukkua — tämän vuoksi kappaletta ei tee mieli kuunnella uudelleen.

“Nine Destinies and a Downfall” on Sirenian uran järjestyksessä kolmas pitkäsoitto. Albumin musiikillinen linjaus on melodista goottimetallia. Levy julkaistiin kuluvan vuoden helmikuussa Nuclear Blast Recordsin kautta. Poiketen bändin aikaisemmasta tuotannosta, tällä rykäisyllä mieslaulajan matalien murinoiden osuutta on leikattu huomattavasti. Tällä levyllä Monika on etualalla — naisen ääntä säestää kuorolaulu, jota on ripoteltu strategisiin sijainteihin kappaleissa.

“Nine Destinies and a Downfall” -albumin kappaleet:

 1. The Last Call
 2. My Mind’s Eye
 3. One by One
 4. Sundown
 5. Absent without Leave
 6. The Other Side
 7. Seven Keys and Nine Doors
 8. Downfall
 9. Glades of Summer
 10. My Mind’s Eye (radio edit, erikoispainoksen bonuskappale)

Sirenia on:

 • Bjørnar Landa (kitara)
 • Monika Pedersen (laulu)
 • Jonathan A. Perez (rummut)
 • Morten Veland (ohjelmointi, laulu, kitara, basso ja kosketinsoittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.