Metallimusiikki.net

Volbeat: Radio Girl.

 • Julkaistiin sunnuntaina 02.09.2007.
 • Luettu 2061 kertaa
 • Bändit:

Volbeat-nelikko seisoo vaaleata taustaa vasten ryhmävalokuvassa. Miehillä on yllään mustat vaatteet, paitsi jokaisella mustissa t-paidoissaan jonkinlaisia logoja ja kuvioita.Bändi on Kööpenhaminasta

Tanskalainen heavy metal -bändi Volbeat osaa hommansa. Tämä “Radio Girl” on kiinnittää katseen väkisinkin. Biisi kuullaan yhtyeen “Rock The Rebel / Metal The Devil” -albumilla, joka julkaistiin Mascot Recordsin kautta. Kiekko on myynyt syystäkin kultaa bändin kotimaassa. Volbeat on itse asiassa kotimaansa ensimmäinen metallibändi, joka on myynyt albumiaan niin paljon, että se on saavuttanut kultarajapyykin.

Bändi perustettiin vuonna 2001. Yhtyeen esikoisalbumi, “The Strength / The Sound / The Songs”, julkaistiin vuoden 2005 vaiheilla ja sitä seurasi kuluvan vuoden helmikuussa Tanskan alueella ilmestynyt “Rock The Rebel / Metal The Devil”. Levy laskettiin levitykseen muualle Eurooppaan maaliskuussa.

Bändin biisien sanoituksissa käsitellään rakkautta melko usein. Tämä on harvinaista metallibändille.

“Rock The Rebel / Metal The Devil” -albumin kappaleet:

 1. The human instrument
 2. Mr. & Mrs.
 3. The garden’s tale
 4. Devil or the blue cat’s song
 5. Sad man’s tongue
 6. River queen
 7. Radio girl
 8. A moment forever
 9. Soulweeper #2
 10. You or them
 11. Boa [JDM]

Volbeat on:

 • Michael Poulsen (kitara ja laulu)
 • Jon Larsen (rummut)
 • Anders Kjølholm (basso)
 • Thomas Bredahl (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.