Metallimusiikki.net

Esittelyssä Motörhead-selainpeli

  • Julkaistiin perjantaina 05.02.2021.
  • Luettu 1038 kertaa
  • Bändit:

Heavy metal -yhtye Motörheadin nimen saanut nettipeli on tätä esittelyä kirjoitettaessa jo neljän vuoden ikäinen. Se on matalan volatiliteetin videokolikkopeli, jossa on viisi rullaa ja peräti 76 voittolinjaa. Pelin julkaisi ruotsalainen pörssiinkin listautunut peliyhtiö NetEnt.

Bändin biiseissä teemoina esiintyi toistuvasti sodankäynti, hyvä-vastaan-paha, voiman vallankäyttö, kevytkenkäinen elämäntyyli, päihdeaineiden käyttö, ja ehkä yllättävimmin myös uhkapelaaminen — Motörheadin tunnetuimpia biisejä onkin ”Ace of Spades”. NetEntin Motörhead on musiikkipainotteinen peli, sillä siinä kuullaan edellä mainitun hitin lisäksi ”Iron Fist”, ”Killed by Death” sekä ”Overkill”. Moni Suomikasino pitää tämän NetEnt-suosikin valikoimassaan. Tunnetuimpia biisejään Motörhead on esittänyt myös suomalaiselle yleisölle, kuten vuonna 2008 Helsingin Jäähallissa.


Kuva: Pexels

Motörheadin ja Lemmyn vaiheista

Motörhead, Lontoossa vuonna 1975 perustettu heviryhmä, lakkasi olemasta vain päivä sen jälkeen kun yhtyeen keulahahmo Ian ”Lemmy” Kilmister menehtyi.

Lemmy Kilmister menehtyi vain neljä päivää 70-vuotissyntymäpäivänsä jälkeen eturauhassyövän ja sydämen pettämisen yhteisvaikutuksesta. Vaikka mies oli englantilaista syntyperää, hänet haudattiin Yhdysvaltoihin, Hollywoodiin, tammikuussa 2016.

Lemmy osallistui Ozzyn vuoden 1991 hittibiisin ”Mama, I’m Coming Home” kirjoittamiseen yhdessä Ozzyn sekä Zakk Wylden kanssa. Se oli yksi niistä biiseistä, jotka käytännössä toivat Lemmyn leivän päälle muutakin kuin ylähuulen. Lemmy sekä Wylde tienasivat suuren osan elannostaan nimenomaan säveltämällä kappaleita — edellä mainittu ”Mama, I’m Coming Home” oli yksi neljän kappaleen setistä, jotka Sharon Osbourne pyysi Lemmyä kirjoittamaan. Vuosia myöhemmin Lemmy mainitsi hänen tienanneen noilla neljällä kappaleella enemmän kuin kaikilla Motörheadin biiseillä 15 vuoden aikana.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Artikkelit sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.