Metallimusiikki.net

Sacrament of Silence: "Mindmap"

 • Demoarvostelu julkaistiin torstaina 13.01.2011.
 • Ei saa kommentoida!
 • Luettu 2327 kertaa
 • Bändi:

Tämän Kouvolasta kotoisin olevan bändin lähettämän levyn mukana ei juuri ollut taustatietoja ryhmästä. Kuunneltavaksi tarjotut kappaleet muodostavat elokuussa 2010 julkaistun "Mindmap"-levyn. Sen sisältämät biisit nauhoitettiin jo vuotta aikaisemmin. Pitemmittä pulinoita, laitetaan levy koneeseen ja kuuntelemaan!

Pojot: 4/5

"Läpi Iäisyyden" potkii heti varsin rivakasti. Biisissä on sopivassa suhteessa nopeaa mättöä, ja tyylillistä vaihtelua. Myös lauluosuudet varioituvat mukavasti. Kaverit näyttävät kuvassa varsin nuorilta, joten tässä on sitten ehkä sitä nuoruuden paloa, koska niin energistä tämä on.

"Delusion" vaihtaakin sitten esityskielen englanniksi, enkä suoraan sanottuna tiedä miksi. Sillä suomen kielikin tuntui toimivan melkoisen hyvin. Tämäkin on varsin hienoa menoa. Monipuolisuus yhdistettynä hienosti onnistuneeseen miksaukseen, ja soundimaailmaan, on loistava pakkaus!

"Never Forget" onnistuu jälleen tarjoamaan uusia musiikillisia ideoita. Tässä on upeaa juuri se, että biiseihin on ahdettu monta sävellyksellistä ideaa. Lisäksi erilaisia sovituksellisia vaihteluita on kiitettävästi.

"Mindmap" päättää levyn railakkaalla otteella. Eihän tässä pyörää ole keksitty uudestaan, mutta jotenkin tämä paketti on vain niin energinen ja rokkaava. Laulajankin repertuaari on kiitettävän monipuolinen. Soitannolliset maneerit takaavat sen, että "hoh-hoijaa"-hetkiä ei tämän levyn parissa tule! Juuri sopivassa suhteessa rankkuutta, ja melodiallisuutta.

En oikein keksi tästä mitään kritisoitavaa. Mihinkähän nämä hemmot vielä tulevaisuudessa ehtivät? Toivotan paljon keikkoja bändiläisille, ja ehkä myös levysopparia.

Levyn biisit:

 1. Läpi Iäisyyden
 2. Delusion
 3. Never Forget
 4. Mindmap

Sacrament of Silence on:

 • Jani Lehtinen (laulu ja kitara)
 • Jussi Kovero (kitara)
 • Niko Saarinen (kosketinsoittimet)
 • Ville Pönkä (basso)
 • Sami Pylkkänen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Arvostelun Sacrament of Silence: "Mindmap" yhteenveto: Jouni Kautto julkaisi arvostelun 13.01.2011 ja antoi pisteet 4/5.

Kommentointi on vain yhteisön jäsenille. Liity jäseneksi lukeaksesi kommentteja ja kirjoittaaksesi omia mielipiteitäsi!