Metallimusiikki.net

2 Times Terrorin "Equals one sudden death" julkaistaan toukokuussa.

  • Julkaistiin keskiviikkona 17.02.2010.
  • Luettu 2277 kertaa
  • Bändit:

Mustiin pukeutunut mies pitää seinää pystyllä vasemmassa nurkassa samalla kun vaaleahiuksinen nainen silmät mustina hiipii lattialla kuin aavikon puuma ikään. Kuvan laitoja koristaa vanhanaikaisen filmikameran filminauhaa muistuttava kuvio. Kuvan taustallKuva: Timo Kokko

Vuodesta 2006 asti toimineen 2 Times Terror –yhtyeen debyyttialbumin sävellykset ovat peräisin Turmion Kätilöistä tutun MC Raaka Peen kynästä. Sanoituksista vastaavat yhdessä MC Raaka Pee ja HC CSD. Tuotoksia tulkitsemaan on valittu muun muassa savometallibändi Verjnuarmun Puijon Perkele, Tarotin Zachary Hietala, Turmion Kätilöiden Master Bates ja saman bändin Maukka Perusjätkä. Myös Tarot-ryhmän Tuple Salmela ja Ajattaran Hurja soittavat osansa.

Provosoivilla sanoituksillaan ja aggressiivisella musiikkityylillään bändi täräyttää kevään käyntiin talla pohjassa. Musiikki ammentaa energiansa tämän päivän maailmasta: väkivallasta, rakkaudesta ja intohimosta.

Ennen albumin ilmestymistä julkaistaan musiikkivideo biisistä “Ikävässä paikassa”. Biisissä kuullaan Kuopion Kuorosota-joukkueen lead-laulajan Kalle Pakarisen taidonnäytteitä. Bändi ei halua lokeroitua mihinkään genreen vaan jättää sen täysin kuulijan päätettäväksi. Levyllä ei ole tarkoitus lietsoa sotaa — se on vain pelkkä bonus! Tulevan “Equals one sudden death” -albumin julkaisupäivää ei ole vielä lyöty lukkoon. Kiekon sisältämään musiikilliseen tyyliin voi tutustua 2 Times Terrorin omilla MySpace-sivuilla. MySpace-profiilin jukeboksissa kuultavassa kappaleessa “Lust” soittaa soolokitaraa Tarotin Zachary Hietala.

2 Times Terror on:

  • MC Raaka Pee
  • HC CSD

Pohjois-Savon siimeksissä toimivan 2 Times Terrorin kokoonpanoon kuuluva MC Raaka Pee on Turmion Kätilöissä toimiva muusikko. 2 Times Terrorissa hän osallistuu kappaleiden kirjoittamiseen ja osallistuu myös niiden sanoittamiseen. HC CSD on pääasiallinen sanoittaja yhtyeessä ja hoitaa myös naislaulajan osuudet.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.