Metallimusiikki.net

2 times terror

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen 2 times terror liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin 2 times terror. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin 2 times terror liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

2 Times Terrorin haastattelu Nummirockissa 25.6.2010

  • Julkaistiin torstaina 01.07.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 7441 kertaa
  • Bändit:

Nummirockin 2010-vuosimallin bändikaartin industrial metal -puolta edusti tänä vuonna 2 Times Terror. Hyvissä ajoin ennen keikkaa sain jututtaa MC Raaka Peetä, Turmion Kätilöistäkin tuttua näkyä, ja HC CSD:tä paahtavan auringon paistaessa. Pohjois-Savosta kotoisin oleva 2 Times Terror julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa toukokuussa. Sen soittolistalta löytyvää aineistoa voi kuunnella yhtyeen MySpace-sivuilla. "Equals One Sudden Death" -nimisen albumin julkaisi Osasto-A, joka edustaa 2 Times Terrorin lisäksi mm. Black Light Disciplineä, Fear Of Dominationia ja V For Violencea.

Lue koko julkaisu…

Nummirock 24.6.–26.6.2010

Tässä on yhteenveto vuoden 2010 Nummirockista. Kahdelle päivälle ja yhdelle illalle ulottuva metallimusiikkitapahtuma on jokavuotinen riento Kauhajoen Nummijärvellä. Festivaalia on vietetty vuodesta 1987 alkaen. Järjestyksessä 24. kertaa vietetty Nummirock käynnistyi viime torstaina puoli yhdeksältä Foster’s Live -lavalla, joka oli torstaina ainoa käytössä oleva esiintymislava. Torstain bändeistä pääsivät nauttimaan vain kolmen päivän lipun ostaneet. Kiuas veti taatun löylytyksen lavalla illalla aloittaen soittamisen kello 22:30 maissa. Perjantain puolella Korpiklaani aloitti puoli tuntia myöhässä noin yhden aikoihin. Sähköt katkesivat pariin otteeseen, mutta kotimainen folk metalli ehti soida kuuden biisin ajan. Sen tämän vuoden versioon oli hankittu esiintymään Kiuaksen ja Korpiklaanin lisäksi parikymmentä muutakin nimeä, kuten Finntroll, Sepultura, Sotajumala, Mokoma ja Venom.

Lue koko julkaisu…

2 Times Terrorin "Equals one sudden death" julkaistaan toukokuussa.

  • Julkaistiin keskiviikkona 17.02.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2320 kertaa
  • Bändit:

Mustiin pukeutunut mies pitää seinää pystyllä vasemmassa nurkassa samalla kun vaaleahiuksinen nainen silmät mustina hiipii lattialla kuin aavikon puuma ikään. Kuvan laitoja koristaa vanhanaikaisen filmikameran filminauhaa muistuttava kuvio. Kuvan taustallKuva: Timo Kokko

Vuodesta 2006 asti toimineen 2 Times Terror (www.2timesterror.com) –yhtyeen debyyttialbumin sävellykset ovat peräisin Turmion Kätilöistä tutun MC Raaka Peen kynästä. Sanoituksista vastaavat yhdessä MC Raaka Pee ja HC CSD. Tuotoksia tulkitsemaan on valittu muun muassa savometallibändi Verjnuarmun Puijon Perkele, Tarotin Zachary Hietala, Turmion Kätilöiden Master Bates ja saman bändin Maukka Perusjätkä. Myös Tarot-ryhmän Tuple Salmela ja Ajattaran Hurja soittavat osansa.

Provosoivilla sanoituksillaan ja aggressiivisella musiikkityylillään bändi täräyttää kevään käyntiin talla pohjassa. Musiikki ammentaa energiansa tämän päivän maailmasta: väkivallasta, rakkaudesta ja intohimosta.

Lue koko julkaisu…