Metallimusiikki.net

blackstar halo

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen blackstar halo liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin blackstar halo. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin blackstar halo liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Blackstar Halon levyn pituus fanien käsissä?

  • Julkaistiin lauantaina 29.06.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1576 kertaa
  • Bändit:

Blackstar Halo -bändikuvassa mustiin pukeutuneita miehiä liekkien seassa.Kuvassa Blackstar Halo

Tamperelainen yhtye Blackstar Halo (www.blackstarhalo.com) käynnistää joukkorahoituskampanjan tulevan "Siren"-levynsä tuotannon rahoittamiseksi. Erikoista kampanjassa on se, että fanit pääsevät aktiivisuudellaan vaikuttamaan tulevan kevyn kappalemäärään. Keräystavoitteen ylityttyä yhtye lupaa enimmillään kolme bonusbiisiä levylleen. "Siren" on musiikillisesti selkeä jatkumo 2010 julkaistulle "Illuminated"-albumille. Soundi on kuitenkin päivitetty, kitarat soivat alempaa, rumemmin ja kaikki missä on voitu ampua yli, on ladattu hehtaaripyssyllä. Lopullisesta viimeistelystä päättävät kuitenkin fanit lompakoillaan.

Levyn äänitykset yhtye on tehnyt itse omassa studiossaan ja miksaajaksi on valittu mm. Diablon ja Korpiklaanin julkaisuja aikaisemmin miksannut Samu Oittinen. Alustavan aikataulun mukaan "Siren" ilmestyy loppuvuodesta 2013. Indiegogo-palvelun kautta toteutettava kampanja käynnistyy 28.6. ja kampanjan kautta voi tilata ennakkoon "Siren"-levyn tai vaikka illallisen yhtyeen kanssa.

Lue koko julkaisu…

Blackstar Halo ja Tracedawn torstaina Tavastialla.

Blackstar Halo ja Tracedawn tulevat esiintymään alkaneen viikon torstaina Helsingin Tavastia-klubin lavalla. Keikka on yli 18-vuotiaille ja sen showtime on kello 21:00. Illanvieton pääsyliput maksavat ennakkoon 11 euroa ja euron enemmän ovelta. Blackstar Halo nähdään myöhemmin elokuussa esiintymässä Forssan Bar 54:ssä. Tracedawn on kirjannut kalenteriinsa 20. elokuuta keikan Saksan Summer Breeze -ulkoilmafestivaalissa. Lisätietoja bändien toimista löytyy seuraavista linkeistä: www.blackstarhalo.com ja www.tracedawn.com.

Lue koko julkaisu…

Nummirock 24.6.–26.6.2010

Tässä on yhteenveto vuoden 2010 Nummirockista. Kahdelle päivälle ja yhdelle illalle ulottuva metallimusiikkitapahtuma on jokavuotinen riento Kauhajoen Nummijärvellä. Festivaalia on vietetty vuodesta 1987 alkaen. Järjestyksessä 24. kertaa vietetty Nummirock käynnistyi viime torstaina puoli yhdeksältä Foster’s Live -lavalla, joka oli torstaina ainoa käytössä oleva esiintymislava. Torstain bändeistä pääsivät nauttimaan vain kolmen päivän lipun ostaneet. Kiuas veti taatun löylytyksen lavalla illalla aloittaen soittamisen kello 22:30 maissa. Perjantain puolella Korpiklaani aloitti puoli tuntia myöhässä noin yhden aikoihin. Sähköt katkesivat pariin otteeseen, mutta kotimainen folk metalli ehti soida kuuden biisin ajan. Sen tämän vuoden versioon oli hankittu esiintymään Kiuaksen ja Korpiklaanin lisäksi parikymmentä muutakin nimeä, kuten Finntroll, Sepultura, Sotajumala, Mokoma ja Venom.

Lue koko julkaisu…

Project: Metal Nation rakentaa lentokoneen.

Project: Metal Nationin kolme ydinjäsentä seisoo lumihangessa keskellä kuusimetsää. Kuvassa näkyvillä miehillä mustat vaatteet ja yhdellä musta lippu kädessä. Maassa palaa pari jätkänkynttilää.Kuva: Ville Salminen

Suomen Tampereelta ponnistaa Project: Metal Nation -niminen projekti, jonka tarkoituksena on edistää etenkin suomalaista metallikulttuuria kokonaisuudessaan sekä tuoda esiin mytologioita ja kansanperinteitä, jotka helposti unohtuvat nykyelämän hektisyydessä. Projektin väki on ottanut tehtäväkseen rakentaa lentokoneen ja lentää sillä Kiinaan. Toisella puolella planeettaa metallimiehet perustavat sinne suomalaisen metallibaarin. Tähän mennessä missio on edistynyt siihen pisteeseen, että yksi projektiin osallistuva reissumies on nakattu Kambodžaan, josta hän matkustaa Kiinan Shanghaihin tunnustelijaksi. Parin vuoden pituisen komennuksen aikana Project: Metal Nationin lähettiläs tutustuu kiinalaiseen metallimusiikin kulttuuriin. Reissumies palaa Suomeen joskus hamassa tulevaisuudessa. Väliaikatietoja ja muuta informaatiota tästä operaatiosta löytyy suoraan Project: Metal Nationin nettisivuilta osoitteesta www.projectmetalnation.com.

Lue koko julkaisu…

Scar Symmetry ja Bibleblack Suomeen yhteiskiertueelle!

Scar Symmetryn logo mustalla värillä vitivalkoista taustaa vasten. Logon kirjaimet pyöreitä, pelistettyjä ja kumpikin sana omalla rivillään.Kuvassa Scar Symmetryn logo

Progressivisen deathmetallin maailman kärkinimiin kuuluva Scar Symmetry (www.scarsymmetry.com) tulee Suomeen pitkään odotetulle klubikiertueelle. Scar Symmetryn kanssa Suomea kiertää ruotsalainen Bibleblack, jossa mm. King Diamondin tunnettu kitaristi Mike Wead. Iltojen avaus on suomalaisen Blackstar Halo (ent. Downfall) yhtyeen heiniä.

Scar Symmetry perustettiin huhtikuussa 2004. Ensimmäisen demonsa "Seeds of Rebellion" Scar Symmetry teki saman kuukauden aikana. Demo auttoi heitä saamaan levytyssopimuksen Cold Recordsin kanssa. Debyyttialbumi nauhoitettiin kitaristi Jonas Kjellgrenin Black Lounge -studiolla. Heinäkuussa 2006 bändille napsahti levytyssopimus Nuclear Blastin kanssa. Kahdeksan kuukautta ensimmäisen levyn julkaisun jälkeen yhtye julkaisi uuden albumin "Pitch Black Progress".

Lue koko julkaisu…