Metallimusiikki.net

tracedawn

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen tracedawn liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin tracedawn. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin tracedawn liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Blackstar Halo ja Tracedawn torstaina Tavastialla.

Blackstar Halo ja Tracedawn tulevat esiintymään alkaneen viikon torstaina Helsingin Tavastia-klubin lavalla. Keikka on yli 18-vuotiaille ja sen showtime on kello 21:00. Illanvieton pääsyliput maksavat ennakkoon 11 euroa ja euron enemmän ovelta. Blackstar Halo nähdään myöhemmin elokuussa esiintymässä Forssan Bar 54:ssä. Tracedawn on kirjannut kalenteriinsa 20. elokuuta keikan Saksan Summer Breeze -ulkoilmafestivaalissa. Lisätietoja bändien toimista löytyy seuraavista linkeistä: www.blackstarhalo.com ja www.tracedawn.com.

Lue koko julkaisu…

Tracedawn: In Your Name.

  • Julkaistiin lauantaina 29.08.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1824 kertaa
  • Bändit:

Tracedawnin logo valkoisella värillä kuvan yläosasas. Alaosassa on mustia simpansseja laavameren edessä. Kuvan taustalla pilvinen taivas. Tionen simpansseista pitää rautaketjua kaulassaan.Julkaistaan 23.9.2009

Helsinkiläinen Tracedawn (www.tracedawn.com) julkaisi aikaisemmin kuluvan kuukauden puolella uuden musiikkivideon. Videoksi päätyi 23. syyskuuta ilmestyvältä "Ego Anthem" -albumilta lohkaistu kappale "In Your Name". Runsaalla tietokonegrafiikalla höystetty musiikkivideo on noin neljän minuutin pituinen annos melodista metallimusiikkia. Biisi on osa "Ego Anthem" -albumin soittolistaa. e-Wave Recordsin ja Redhouse FinlandM usic Publishingin kautta esiin tuotava albumi on bändin mukaan luomus, joka lunastaa ne odotukset, jotka yhtyeelle asetettiin debyyttialbumin "Tracedawn" ilmestyttyä. Uutukainen on melodinen ja täynnä raivokkaita riffejä, progressiivista ja dynaamista metallimusiikkia.

Lue koko julkaisu…

Curium Metal Fest 2008.

Kiuas-bändin viisipäinen miehistö seisoo rivissä nuhjuista taustaa vasten. Miehistä kahdella laitimmaisella kaljut päät. Osalla heistä leukapartaa, keskimmäisellä pitkät mustat hiukset ja musta paita tai takki.Kuvassa Kiuas<br />Kuva: Jarkko Tiitinen

Tämän vuoden Curium Metal Fest -tapahtuman esiintyjäkaarti on nimetty. Helsingin kulttuuriareena Gloriassa 14.–15. maaliskuuta koettava metallifestivaali tuo lavalle Kiuaksen, De Lirium’s Orderin, Hanging Gardenin, Kivimetsän Druidin, Garmin ja jälkimmäisenä päivänä toisen täyslaidallisen — Amoralin, Sotajumalan, Codeonin, Ghost Brigaden ja Tracedawnin. Kiuas tulee korkkaamaan tapahtuman yhteydessä uuden "The New Dark Age" -nimeä tottelevan albuminsa. Myös Tracedawn julkaisee uusimman pitkäsoittonsa.

Tapahtumaa vietetään Gloriassa (osoitteessa Pieni Roobertinkatu 12) siten, että ovet avautuvat kello 20 pintaan ja musisointi puolta tuntia myöhemmin. Musiikki-ilakointi päättyy aamun pikkutunneilla kello 1 pintaan. Tapahtuman alakertaan ei ole ikärajaa, mutta yläkerta on varattu vain täysikäisille. Liput 8 euroa per päivä, mutta kahden päivän festaripassi 12 €. Ennakkoliput myynnissä Tiketin välityksellä.

Lue koko julkaisu…