Metallimusiikki.net

Ajattaran "Murhat"-albumi julkaistaan 2.2.2011.

 • Julkaistiin torstaina 06.01.2011.
 • Luettu 1716 kertaa
 • Bändit:

Punamusta maalaus tai piirros jonkinlaisesta soturijoukosta, joka on kuvattu sivultapäin. Vasemmassa laidassa lukee goottilaisella fontilla ja versaalilla, valkoisella värillä Ajattaran nimi. Sen oikealle puolelle printattu "Murhat".Julkaistaan 2.2.2011

Kevään häikälemättömin ja luultavasti lajissaan vuoden irstain pitkäsoitto “Murhat” ilmestyy 2.2.2011. Ajattaran seitsemäs albumi pudottaa punatulkut puista ja pistää kylmäksi niin morsion kuin anopinkin. Tulevalla levyllä palataan rytinällä raskaampaan ja metallisempaan Ajattaran tuotantoon. Albumi on ennakkomyynnissä nyt. Levyn julkaisee Osasto-A Records ja sen jakelusta vastaa Playground Music. Bändi siirtyy helmikuun toisella viikolla kiertämään Suomea soittamalla seitsemän keikkaa kattavan “Murhat”-kiertueen. Helmikuun 11. päivälle varattu esiintyminen on levynjulkaisukeikka Helsingin Nosturissa. Bändin aikaisempaa tuotantoa voi kuunnella sen MySpace-sivuilla.

Jouluna 2009 ilmestynyt kokoelma-albumi sisältää läjän Ajattaran vuosien varrella nauhoittamia singlejä, sekä kaksi uutta biisiä ja niiden päälle kaksi coveria.

“Murhat”-albumin kappaleet:

 1. Kunnes Taivas Meidät Erottaa
 2. Ihmisen Luku
 3. H.A.I.
 4. Aura
 5. Sokea Liha
 6. Routalempi
 7. Murheiden Kilta
 8. Apilas
 9. Veljet

Vuodesta 1996 lähtien toiminut Ajattara on uransa varrella julkaissut kuusi studioalbumia, läjän singlejä ja vuoden 2009 puolella kokoelma-albumin “Joululevy”. Yhtyeen uusin studiossa purkitettu kiekko on huhtikuussa 2009 ilmestynyt “Noitumaa“. Se poikkeaa Ajattaran muusta tuotannosta siten, että se on täysin akustinen.

Ajattara on:

 • Ruoja (laulu ja kitara)
 • Kalmos (kitara, taustalaulu)
 • Raajat (kosketinsoittimet)
 • Tohtori Kuolio (basso ja taustalaulu)
 • Malakias IV (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.