Metallimusiikki.net

Altaria: "Divine Invitation".

 • Julkaistiin torstaina 15.03.2007.
 • Luettu 1023 kertaa
 • Bändit:

Altaria-yhtyeen jäsenet vintillä istumassa. Kuvassa myös Taage-laulaja, joka erosi bändistä.Suomalainen melodisen metallin lähettiläs, Altaria , suunnittelee laskevansa päivänvaloon uuden kokoelma-albumin. Kiekon nimeksi on annettu “Divine Invitation”. Se on tarkoitus julkaista toukokuun 25. päivä. Bändi perustelee kokoelmalevyn tekemistä sillä, että useat fanit ovat pyytäneet parin ensimmäisen albumin (vuonna 2003 julkaistun “Invitation”-levyn ja vuotta myöhemmin ilmestyneen “Divinity”-kiekon) kappaleita saataville. Altaria laittoi kokoelmakiekolle viisi kunkin albumin parasta kappaletta ja kukkuran päälle vielä kaksi täysin uutta biisiä. Levylle sisällytettiin lisäksi seitsemän bonuskappaletta, jotka ovat aikaisemmin ilmestyneet vain “Sleeping Visions” ja “Feed The Fire” -demoilla.

“Divine Invitation” -kokoelman kappaleet:

 1. Fire & Ice
 2. Unchain The Rain
 3. Darkened Highlight
 4. History Of Times To Come
 5. Try To Remember
 6. Unicorn
 7. Prophet Of Pestilence
 8. Ravenwing
 9. Innocent
 10. Final Warning
 11. Keeper Of Mystique (uusi kappale)
 12. Ball & Chain (uusi kappale)
 13. Fire & Ice (Demo 2001)
 14. Innocent (Demo 2001)
 15. Kingdom Of The Night (Demo 2001)
 16. Unicorn (Demo 2002)
 17. History Of Times To Come (Demo 2002)
 18. Immortal Disorder (Demo 2002)
 19. Emerald Eye (Demo 2002)

Altarian laulaja, Taage, jätti bändin viime vuoden joulukuussa. Tuohon aikaan yhtyeen rumpali, Tony Smedjebacka, lausahti, että eron syynä oli Taagen prioriteettijärjestelmä. Miehellä ei ollut ilmeisesti aikaa annettavaksi Altarialle.

Bändi laittoi pari kuukautta sitten nettiin uuden musiikkivideon kappaleestaan “Frozen Hearts“, joka on kuvattu yhtyeen Euroopan-kiertueella. Bändihän keikkaili Sonata Arctican ja Doron kanssa jokin aika sitten. “Frozen Hearts” -kappale kuullaan Altarian järjestyksessä kolmannella albumilla, jonka nimi on “The Fallen Empire”. Kiekko ilmestyi viime vuoden maaliskuussa. Albumi on jatkoa yhtyeen v. 2004 julkaisemalle “Divinity”-rykäisylle. “The Fallen Empire” miksattiin ruotsalaisessa Black Lounge Studioilla. Albumilla vierailee entinen Dio-bändin kitaristi, Rowan Robertson, jonka musisointia kuullaan kappaleessa “The Lion”. Levylle on saatu vierailevaksi artistiksi myös kosketinsoittaja Henrik Klingenberg, joka soittaa sellaisissa bändeissä kuin Sonata Arctica ja Silent Voices. Klingenberg soittaa “The Flying Flame” -biisissä, joka on kahdeksanminuuttinen eeppinen tuotos.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.