Metallimusiikki.net

altaria

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen altaria liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin altaria. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin altaria liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ghost Machineryn laulajaksi Taage Laiho.

Oululainen power metal –yhtye Ghost Machinery (www.ghostmachinery.com) käyttää vastaisuudessa laulajanaan aikaisemmin Altariassakin toiminutta Tapio "Taage" Laihoa. Laiho laulaa nykyisin myös Kilpi-kokoonpanossa. Syyskuun alussa Ghost Machineryyn värvättiin uudeksi nelikielisen bassokitaran soittajaksi Sami Nyman. Hän ehti aiemmin soittaa The Kickstart Rockers -nimisessä bändiprojektissa covereita. Vuodesta 2002 lähtien toiminut Ghost Machinery on tällä hetkellä nauhoittamassa studioalbumiaan "Out for Blood", jolla tullaan todennäköisesti kuulemaan myös Taagen laulua. Yhtyeen on tarkoitus julkaista albumiltaan esikoissingle ennen vuoden 2009 loppua. Bändi on tähän mennessä nauhoittanut levylleen lauluraitoja ottamatta lukuun muut soittimet.

Lue koko julkaisu…

Altaria vaihtaa levy-yhtiötä, basistiakin.

 • Julkaistiin tiistaina 29.01.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1083 kertaa
 • Bändit:

Altarian ex-basisti Marko istuu vintillä. Miehellä siniset farkut ja musta paita. Hänellä pitkähköt tummat hiukset. Miehen takana maalaamattomia lautoja ja tukkiseinää.Basisti vaihtoon

Suomalainen melodista metallia soittava Altaria (www.altariamusic.com) kertoo päättäneensä erota levy-yhtiö Metal Heavenista ja käyvänsä neuvotteluja uuden levytyssopimuksen hankkimisesta. Neljännen albumin musiikkimateriaali on valmiina ja odottamassa äänittäjäänsä. Kiekko on tarkoitus julkaista tähän maailmaan kuluvan vuoden puolella.

Levy-yhtiöstä eroamisen synnyttämän tunnekuohun johdosta bändin basisti Marko Pukkila päätti erota Altariasta. Bändi etsii nyt uutta korvaavaa bassotaituria, mutta sillä välin siitä vastaa Marco Luponero, joka on aikaisemmassa metalliyhtyeessään Terrorwheel päässyt tutustumaan kyseiseen soittimeen. Mies hoitaa bändissä nyt laulajan sekä basistin virkoja.

Lue koko julkaisu…

Hevinkelium pian studioon.

Turkulainen heavy metal -ryhmä Hevinkelium (www.hevinkelium.com) kaavailee studiotiloihin marssimista 26. päivä kuluvaa kuukautta, jossa se aikoo paneutua uransa järjestyksessä toisen pitkäsoiton äänittämiseen. Levyjä bändiltä ilmestyy melko verkkaiseen tahtiin. Edellinen albumi, debyytti, julkaistiin 10 vuotta sitten. Uudenkaan pitkäsoiton julkaisuhetkestä ei ole paljastettua tietoja, mutta Hevinkelium aikoo tuoda tähän maailmaan singlen ennen joulua.

Yhtye soittaa kristillistä sanomaa, nimenomaan kirkkoon tarkoitettuja virsiä, hevimusiikin muodossa. Hevinkelium kutsuukin musiikillista linjaustaan virsiheviksi.

Lue koko julkaisu…

Altaria keskittyy biisien kirjoittamiseen.

 • Julkaistiin lauantaina 21.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1171 kertaa
 • Bändit:

Melodista metallia

Kotimainen Altaria (www.altariamusic.com) uutisoi kotisivuillaan vetäytyvänsä parin kesällä tekemänsä live-esiintymisen jälkeen kohti studiotiloja. Bändi aikoo keikkailla vasta kuluvan vuoden loppuvaiheilla, sillä nyt Altaria haluaa keskittyä uuden materiaalin säveltämiseen. Tarkoitus on pistää kylliksi nuotteja riveen, jotta albumi saadaan luotua. Yhtye mättää metallipitoista sanomaansa Kokkolassa 17. elokuuta ja myös Oulun Jalometalli-festareilla — näiden kahden keikan lisäksi Altariaa ei voi tavata keikkalauteilta vähään aikaan. Ryhmä tiedottaa, että sillä on tähän mennessä valmiina enemmän tai vähemmän valmiita biisejä kokonaista pitkäsoittoa varten.

Lue koko julkaisu…

Altaria: "Divine Invitation".

 • Julkaistiin torstaina 15.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1176 kertaa
 • Bändit:

Altaria-yhtyeen jäsenet vintillä istumassa. Kuvassa myös Taage-laulaja, joka erosi bändistä.Suomalainen melodisen metallin lähettiläs, Altaria (www.altariamusic.com), suunnittelee laskevansa päivänvaloon uuden kokoelma-albumin. Kiekon nimeksi on annettu "Divine Invitation". Se on tarkoitus julkaista toukokuun 25. päivä. Bändi perustelee kokoelmalevyn tekemistä sillä, että useat fanit ovat pyytäneet parin ensimmäisen albumin (vuonna 2003 julkaistun "Invitation"-levyn ja vuotta myöhemmin ilmestyneen "Divinity"-kiekon) kappaleita saataville. Altaria laittoi kokoelmakiekolle viisi kunkin albumin parasta kappaletta ja kukkuran päälle vielä kaksi täysin uutta biisiä. Levylle sisällytettiin lisäksi seitsemän bonuskappaletta, jotka ovat aikaisemmin ilmestyneet vain "Sleeping Visions" ja "Feed The Fire" -demoilla.

Lue koko julkaisu…

Altaria: uusi laulaja on Marco Luponero.

 • Julkaistiin torstaina 11.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2202 kertaa
 • Bändit:

Nelihenkisen Altaria-yhtyeen jäsenet, jotka ovat kaikki miehiä, poseeraavat kuvassa — kuvan taustalla näkyy laitoja ja etualalla tiiliskiviä.Melodisen metallimusiikin lähettiläs, kotimainen Altaria (www.altariamusic.com) on valinnut bändin uudeksi laulajaksi Marco Luponeron. Altaria uutisoi nettisivuillaan 9. päivä kuluvaa kuukautta julkaistussa englanninkielisessä tiedotteessa valinneensa Luponeron laulajaksi, sillä hän teki bändiin hyvän vaikutuksen koe-esiintymisissä. Lisäksi Luponeron lavakarismaa ja kykyä kirjoittaa biisejä arvostetaan. Bändi on tällä hetkellä treenaamassa tulevia keikkoja varten, jotka Altaria tekee Lordi- ja HammerFall-yhtyeiden kanssa.

Lue koko julkaisu…

Altaria paljastaa uuden laulajan keikalla.

 • Julkaistiin lauantaina 30.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1330 kertaa
 • Bändit:

Nelihenkisen Altaria-yhtyeen jäsenet, jotka ovat kaikki miehiä, poseeraavat kuvassa — kuvan taustalla näkyy laitoja ja etualalla tiiliskiviä.Melodisen metallin mestari, Altaria (www.altariamusic.com), uutisoi nettisivuillaan 28. päivä kuluvaa kuukautta julkaistussa tiedotteessa, että bändin uusi laulaja paljastetaan Pietarsaaren keikalla. Bändihän esiintyy Lordi_yhtyeen muassa Pietarsaaressa ensi vuoden helmikuun 10. päivä. Kyseessä on viimeinen niistä keikoista, jotka kotimainen Lordi tekee ennen kuin se esiintyy Eurovision 2007 -tapahtumassa.

Lue koko julkaisu…

Altaria-yhtyeen laulaja erosi.

 • Julkaistiin tiistaina 12.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1871 kertaa
 • Bändit:

Altaria-yhtyeen jäsenet vintillä istumassa. Kuvassa myös Taage-laulaja, joka erosi bändistä.Suomalainen, vuonna 2000 perustettu, melodista metallia soittava Altaria (www.altariamusic.com) on uutisoinut hiljattain nettisivuillaan, että bändin laulaja Taage on eronnut bändistä. Taagen kerrotaan viimeisen vuoden ajan pitäneen muita asioita tärkeämpinä kuin Altaria-bändiä. Laulaja erosi yhtyeestä sen jälkeen kun Altarian jäsenet pyysivät häntä "investoimaan" lisää aikaa bändin kanssa työskentelyyn.

Lue koko julkaisu…

Altaria: Frozen Hearts.

 • Julkaistiin tiistaina 14.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1436 kertaa
 • Bändit:

Suomen Altaria (www.altariamusic.com) julkaisi tämän videoleikkeen, joka on koostettu bändin vuonna 2006 tekemän Euroopan-kiertueen ajalta, jonka bändi teki Sonata Arctican ja Doron kanssa. Täällä Metallimusiikki.net-sivustolla kerrotaan Altaria-yhtyeen tekevän pari keikkaa Hammerfall-yhtyeen kanssa. Altaria perustettiin vuonna 2000 ja se on ehtinyt julkaista uransa aikana kolme albumia sekä kaksi demoa.

Lue koko julkaisu…

Altaria tukee Hammerfall-yhtyettä sen Suomen keikoilla.

 • Julkaistiin tiistaina 14.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1487 kertaa
 • Bändit: ,

Nelihenkisen Altaria-yhtyeen jäsenet, jotka ovat kaikki miehiä, poseeraavat kuvassa — kuvan taustalla näkyy laitoja ja etualalla tiiliskiviä.Kotimainen heavy metallia soittava Altaria (www.altariamusic.com) on perustettu vuonna 2000 jolloin basisti Marko Pukkila ja rumpali Tony Smedjebacka päättivät bändin perustaa. Bändi kertoo nettisivuillaan tukevansa ruotsalaista power metalia soittavaa Hammerfall-yhtyettä kun se tulee tekemään keikkoja Suomeen — Altaria ja Hammerfall esiintyvät ensi vuoden tammikuussa Helsingin Tavastialla ja Tampereen Pakkahuoneella.

Lue koko julkaisu…