Metallimusiikki.net

Altaria tukee Hammerfall-yhtyettä sen Suomen keikoilla.

Nelihenkisen Altaria-yhtyeen jäsenet, jotka ovat kaikki miehiä, poseeraavat kuvassa — kuvan taustalla näkyy laitoja ja etualalla tiiliskiviä.Kotimainen heavy metallia soittava Altaria on perustettu vuonna 2000 jolloin basisti Marko Pukkila ja rumpali Tony Smedjebacka päättivät bändin perustaa. Bändi kertoo nettisivuillaan tukevansa ruotsalaista power metalia soittavaa Hammerfall-yhtyettä kun se tulee tekemään keikkoja Suomeen — Altaria ja Hammerfall esiintyvät ensi vuoden tammikuussa Helsingin Tavastialla ja Tampereen Pakkahuoneella.

Altaria tekee tukikeikkoja Hammerfall-yhtyeelle seuraavasti:

  • 11.01.: Tavastia (Helsinki)
  • 12.01.: Pakkahuone (Tampere)

Altaria julkaisi hiljattain netissä uuden musiikkivideon kappaleestaan “Frozen Hearts“. Kyseinen musiikkiviipale on kuvattu bändin Euroopan-kiertueella, jolloin samassa seurassa liikkui Sonata Arctica ja Doro. “Frozen Hearts” -kappale kuullaan Altarian kolmannella albumilla, jonka nimi on “The Fallen Empire”. Kyseinen kiekko julkaistiin kuluvan vuoden maaliskuussa. “The Fallen Empire” -julkaisu on jatkoa bändin vuonna 2004 levitykseen laskeneelle “Divinity”-kiekolla.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.