Metallimusiikki.net

Altaria paljastaa uuden laulajan keikalla.

  • Julkaistiin lauantaina 30.12.2006.
  • Luettu 1178 kertaa
  • Bändit:

Nelihenkisen Altaria-yhtyeen jäsenet, jotka ovat kaikki miehiä, poseeraavat kuvassa — kuvan taustalla näkyy laitoja ja etualalla tiiliskiviä.Melodisen metallin mestari, Altaria , uutisoi nettisivuillaan 28. päivä kuluvaa kuukautta julkaistussa tiedotteessa, että bändin uusi laulaja paljastetaan Pietarsaaren keikalla. Bändihän esiintyy Lordi_yhtyeen muassa Pietarsaaressa ensi vuoden helmikuun 10. päivä. Kyseessä on viimeinen niistä keikoista, jotka kotimainen Lordi tekee ennen kuin se esiintyy Eurovision 2007 -tapahtumassa.

Altaria kertoo nettisivuillaan, että keikan liput on tähän mennessä myyty lähes loppuun. Lippujen hinta on 37 euroa ja tapahtuma on ikärajaton. Ovet avautuvat kello 18.00, mutta Altaria astuu lavalle vasta klo 19.00. Sen jälkeen Lordi esiintyy, klo 20.30.

Altarian laulaja erosi joulukuun alussa. Bändin rumpali Tony Smedjebacka lausui tuohon aikaan, että.

[It became] clear during this year that Taage and the other members of Altaria had different priorities. When we wanted Taage to invest more time for Altaria, he decided to quit. The band and Taage had different perspective on few other things, too, which might have been part of the reason he decided to leave the band.

Bändi on tällä hetkellä työstämässä materiaalia uutta albumiaan varten, joka on järjestyksessä Altarian neljäs. Levyllä ei ole vielä nimeä, mutta se julkaistaan vuoden 2007 syksyllä.

Altaria on laittanut jokin aika sitten nettiin uuden musiikkivideon kappaleestaan “Frozen Hearts“. Videoleikkeessä on kuvamateriaalia bändin Euroopan-kiertueelta, jonka se teki Sonata Arctica- ja Doro-bändien kanssa. “Frozen Hearts” on otettu Altarian kolmannelta albumilta, minkä nimi on “The Fallen Empire”. Se julkaistiin viime maaliskuussa. Kiekko on jatkoa bändin v. 2004 julkaisemalle “Divinity”-levylle.

Altaria on:

  • Petri Aho (kitara)
  • J-P Alanen (kitara)
  • Marko Pukkila (basso)
  • Tony S. (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.