Metallimusiikki.net

Altaria: uusi laulaja on Marco Luponero.

  • Julkaistiin torstaina 11.01.2007.
  • Luettu 2052 kertaa
  • Bändit:

Nelihenkisen Altaria-yhtyeen jäsenet, jotka ovat kaikki miehiä, poseeraavat kuvassa — kuvan taustalla näkyy laitoja ja etualalla tiiliskiviä.Melodisen metallimusiikin lähettiläs, kotimainen Altaria on valinnut bändin uudeksi laulajaksi Marco Luponeron. Altaria uutisoi nettisivuillaan 9. päivä kuluvaa kuukautta julkaistussa englanninkielisessä tiedotteessa valinneensa Luponeron laulajaksi, sillä hän teki bändiin hyvän vaikutuksen koe-esiintymisissä. Lisäksi Luponeron lavakarismaa ja kykyä kirjoittaa biisejä arvostetaan. Bändi on tällä hetkellä treenaamassa tulevia keikkoja varten, jotka Altaria tekee Lordi- ja HammerFall-yhtyeiden kanssa.

Marco Luponero kertoo Altarian nettisivuilla julkaistussa uutisessa olevansa ylpeä saadessaan esitellä itsensä Altarian uutena laulajana. Luponero on tuntenut bändin jäsenistä Tony Smedjebackan (rummut) ja Marko Pukkilan (basso) jo vuosien ajan ja onpa jakanut esiintymislavankin heidän kanssaan useita kertoja.

Bändin uusi laulaja kertoo lisäksi musiikillisesta taustastaan seuraavasti:

My musical background is somewhat different from the other members; I’ve been singing mostly in more brutal kinds of bands than Altara, the most recent being Terrorwheel, from which a few of you might recognize me. But as I started my solo project Luponero I switched to a more melodic style of singing that also fits Altaria’s sound.

I’m looking forward to play my first gig with the band and I also hope to see you all very soon!

Altaria erosi hiljattain edellisestä Taage-laulajastaan viime vuoden joulukuussa. Bändin rumpali kertoi Taagen olleen kiinnostunut muista asioista, mutta ei juuri Altariasta.

Bändi luo tällä hetkellä uutta materiaalia uutta albumiaan varten. Levyn nimeä ei ole vielä kerrottu, mutta se on tarkoitus julkaista tämän vuoden syksyllä. Kiekko on järjestyksessä Altarian neljäs albumi.

Altaria julkaisi netissä uuden musiikkivideon kappaleestaan “Frozen Hearts“, joka on koostettu bändin Euroopan-kiertueen aikana kuvatusta videomateriaalista. Bändihän kiersi Eurooppaa Sonata Arctican ja Doron kanssa. “Frozen Hearts” on otettu Altarian kolmannelta albumilta, jonka nimi on “The Fallen Empire”. Se julkaistiin edellisen vuoden maaliskuussa.

Altaria on:

  • Marco Luponero (laulu)
  • J-P Alanen (kitara)
  • Marko Pukkila (basso)
  • Tony Smedjebacka (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.