Metallimusiikki.net

Altaria-yhtyeen laulaja erosi.

  • Julkaistiin tiistaina 12.12.2006.
  • Luettu 1646 kertaa
  • Bändit:

Altaria-yhtyeen jäsenet vintillä istumassa. Kuvassa myös Taage-laulaja, joka erosi bändistä.Suomalainen, vuonna 2000 perustettu, melodista metallia soittava Altaria on uutisoinut hiljattain nettisivuillaan, että bändin laulaja Taage on eronnut bändistä. Taagen kerrotaan viimeisen vuoden ajan pitäneen muita asioita tärkeämpinä kuin Altaria-bändiä. Laulaja erosi yhtyeestä sen jälkeen kun Altarian jäsenet pyysivät häntä “investoimaan” lisää aikaa bändin kanssa työskentelyyn.

Altaria-yhtyeen rumpali Tony Smedjebacka kertoo nettisivuillaan julkaistussa englanninkielisessä uutisessa, joka julkaistiin 10. päivä kuluvaa kuukautta, seuraavasti Taagen eroamisesta:

It has become clear during this year that Taage and the other members of Altaria had different priorities. When we wanted Taage to invest more time for Altaria, he decided to quit. The band and Taage had different perspective on few other things, too, which might have been part of the reason he decided to leave the band.

Altaria on:

  • Petri Aho (kitara)
  • J-P Alanen (kitara)
  • Marko Pukkila (basso)
  • Tony Smedjebacka (rummut)

Bändi on tällä hetkellä etsimässä uutta laulajaa. Samalla yhtye työstää uutta materiaalia tulevaa albumia varten, joka on järjestyksessä Altarian neljäs kiekko. Levyllä ei ole vielä nimeä, mutta se on tarkoitus julkaista ensi vuoden syksyllä. Uuden laulajan nimi paljastetaan ensi vuoden alussa.

Altaria on hiljattain laittanu nettiin katsottavaksi musiikkivideon “Frozen Hearts“. Videoleike pitää sisällään kuvamateriaalia bändin Euroopan-kiertueelta, jonka bändi teki Sonata Arctica:n ja Doro-yhtyeen seurassa.

“Frozen Hearts” -niminen kappale on bändin kolmannelta albumilta, minkä nimi on “The Fallen Empire”. Levy julkaistiin viime maaliskuussa ja se on jatkoa bändin vuonna 2004 julkaisemalle “Divinity”-rykäisylle. “The Fallen Empire” -albumi miksattiin Black Lounge Studioilla Ruotsissa. Levyllä kuullaan kappaleessa “The Lion” entisen Dio-yhtyeen Rowan Robertsonin musisointia. Kyseisellä albumilla vierailee Robertsonin lisäksi Henrik Klingenberg, joka soittaa sellaisissa rytmiryhmissä kuin Sonata Arctica ja Silent Voices — Klingenberg vierailee kappaleella “The Dying Flame” — ko. biisin kesto on noin kahdeksan minuuttia.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.