Metallimusiikki.net

Amoral tarvitsee yleisöä musiikkivideoon.

 • Julkaistiin tiistaina 24.04.2007.
 • Luettu 1094 kertaa
 • Bändit:

Amoral-yhtyeen viisi jäsentä seisoo ränsistyneen valkoisen Volvon ympärillä. Osa miehistä seisoo auton konepellillä ja katolla. Taivas on sininen ja pilvinen.Yleisö etsintäkuulutettu

Suomalainen Amoral uutisoi tarvitsevansa “Leave Your Dead Behind” -musiikkivideota varten yleisöä kuvauspaikalle. Yhtye kuvaa musiikkivideon helsinkiläisessä Nosturissa sunnuntaina toukokuun 20. päivä. Ideana on luoda tyypillinen live-keikka, jossa yleisön seassa löytyy moshaajia, heviletin heiluttajia jne. Kuvauspäivän aikana on tarkoitus järjestää ensimmäinen “Reptile Ride“ -albumin kuuntelutuokio, joten jos Amoralin uusin materiaali kiinnostaa, kannattaa ilmestyä paikan päälle.

Spikefarm Records suunnittelee julkaisevansa bändin “Leave Your Dead Behind“ -singlen vain Internetissä kesäkuun 6. päivä. Single-julkaisun bonuskappaleena kuullaan ruotsalaisen pop-yhtye Pandoran “The Naked Sun” -biisistä väännetty cover-versio. Amoralin aikaisempaakin tuotantoa on tarkoitus pistää digitaaliseen muotoon, sillä yhtyeen vuonna 2004 julkaisema “Wound Creations” ja vuoden 2005 puolella ilmestynyt “Decrowning” julkaistaan virtuaalisessa muodossa toukokuun 23. päivä.

Yhtye sai hiljattain valmiiksi kolmannen pitkäsoittonsa, joka on nimeltään “Reptile Ride”, äänitystyöt. Levy julkaistaan SR:n liukuhihnalta 15. elokuuta. Uusi albumi tuotettiin, äänitettiin ja miksattiin Janne Saksan toimesta hämeenlinnalaisessa Sound Supreme Studioilla.

“Reptile Ride” -albumin kappaleet:

 1. Leave Your Dead Behind
 2. Nervasion
 3. Hang Me High
 4. Mute
 5. Few and Far Between
 6. Snake Skin Saddle
 7. D-Drop Bop
 8. Apocalyptic Sci-Fi Fun
 9. Pusher

Sen jälkeen kun bändi kiersi Eurooppaa yhdessä Finntrollin kanssa vuonna 2005 ja sitä seuraavana vuonna Dark Funeralin kanssa, Amoral on päättänyt ajoittaa uuden keikkarupeaman alkamaan tulevan kesän tai syksyn aikana. Kiertueen on tarkoitus käynnistyä toden teolla sitten kun yhtye on julkaissut uuden “Reptile Ride” -pitkäsoittonsa.

Amoral on:

 • Ben Varon (kitara)
 • Silver Ots (kitara)
 • Niko Kalliojärvi (laulu)
 • Erkki Silvennoinen (basso)
 • Juhana Karlsson (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.