Metallimusiikki.net

amoral

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen amoral liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin amoral. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin amoral liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Finnish Metal Awards -voittajat valittu.

Jokavuotiseen Helsinki Metal Meeting –messuun kuuluvaa Finnish Metal Expoa viettiin perjantaina ja lauantaina Puristamon sekä Merikaapelihallin tiloissa. Messussa nähtiin esiintymässä useiden kotimaisten nimien, kuten Stam1nan, Amoralin, Swallow the Sunin ja Oranssin Pazuzun, lisäksi Edgyn ja Paradise Lostin kaltaisia suuren maailman nimiä. Seitsemättä kertaa järjestetyn Helsinki Metal Meetingin ohjelmistoon Finnish Metal Awardseihin kuului muun muassa vuoden 2011 parhaan bändin, parhaan albumin, parhaan vokalistin sekä parhaan muusikon nimeäminen. Näiden parhausjärjestysten rakentamiseen annettiin metallimusiikin faneille mahdollisuus sallimalla tekstiviesti- ja nettiäänestämisen. Ääniä kerättiin kuukausien aikana yhteensä noin 20 000 kappaletta. Niitä satoi erityisesti Turisaan ja Insomniumin laariin. Molemmat komeilevat useiden listasijoitusten kärkipaikoilla.

Lue koko julkaisu…

Täysin uusi sisäilmarockfestivaali Vaasaan helmikuussa.

 • Julkaistiin torstaina 15.12.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1612 kertaa
 • Bändit: ,

Vaasan yöelämä täyttyy maailman rokkitähdistä 3.–4. helmikuuta 2012 jolloin järjestetään historian ensimmäinen kaksipäiväinen Vasa Rock Weekend. Tapahtumapaikkana on Club Garage Royal, eli Royal Night, Vaasan keskustassa. Molemmat illat alkavat yhdeksältä ja jatkuvat valomerkkiin saakka. Kahden päivän aikana tapahtumaa tahdittaa yhtyeitä Suomesta, Ruotsista ja Englannista.

Siitä tulee hauskaa järjestää rockviikonlopun Vaasaan, joka voi houkutella yleisöä koko Suomesta. Toivottavasti tästä saadaan traditio, sanoo festivaalin promoottori Thomas Ståhl.

Lavalla tullaan näkemään muun muassa suomalainen hard rock -yhtye Amoral, sekä englantilainen Quireboys, jota voidaan kuvailla 70-luvun rokkia á la Stones. Tribuuttibändi ZZ Rocks Ruotsista ja Los Bastardos Finlandeses ovat myös artistilistalla.

Lue koko julkaisu…

Amoral esittelee tulevan levynsä metallisempaa antia.

 • Julkaistiin torstaina 04.08.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1647 kertaa
 • Bändit:

Uuden vuosisadan classic rockia soittava helsinkiläinen Amoral (www.amoralweb.com) julkaisi eilen toisen näytteen syksyllä ilmestyvältä "Beneath"-albumiltaan. Siinä, missä toukokuussa ilmestynyt "Same Difference" -single oli vahvasti hard rockiin kallellaan, tänään julkaistu riffipainotteinen sekä lähes kokonaan örinävokaaleilla laulettu "(Won’t Go) Home" edustaa albumin metallisempaa antia.

‘(Won’t Go) Home’ on raskas ja tekninen pläjäys kaikilta osin, yhtyeen laulaja Ari Koivunen kertoo. Myös Masin (Hukari, kitara) soolo intialaisine vivahteineen on yksi suosikeistani. Laulujen puolesta kappale oli itselleni levyn vaikein, sillä jo pari viikoa studiossa lauleskelleena ääneni alkoi olla jo aika lopuillaan. Purkitin vokaalit keskenäni aamuyöstä, ja olen lopputulokseen oikein tyytyväinen.

Lue koko julkaisu…

Amoral julkaisee uuden singlensä ensi tiistaina 17. toukokuuta.

 • Julkaistiin perjantaina 13.05.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1451 kertaa
 • Bändit:

"Same Difference" -singlen etukannessa sinistä väriä, jonka päälle piirretty vaalea käsivarsi, johon tatuoitu sinisellä värillä jonkinlainen symboli. Vasemmassa laidassa lukee valkoisella Amoral ja Same Difference.Julkaistaan 17.5.2011

Amoral (www.amoralweb.com) julkaisee ensimmäisen näytteen tulevalta "Beneath"-albumiltaan 17. päivä toukokuuta. Hard rockin ja metallin välimaastossa liikkuva "Same Difference" -single antaa vähän osviittaa siitä, mitä lokakuussa julkaistavalta albumilta voi odottaa. Kappale kuullaan Radio Rockin Jonen iltavuoro -ohjelmassa jo päivää ennen virallista julkaisua eli maanantaina 16. toukokuuta.

‘Same Difference‘ on suosikkirallejani uudelta albumilta, kitaristi Ben Varon toteaa. Ari (Koivunen, laulu) kuulostaa biisillä paremmalta kuin koskaan, ja ‘läpsystä vaihto‘ -soolo uuden kitaristimme Masin (Hukari) kanssa on jotain uutta meille. Hard rockia pienellä kynäilyllä, paljon riffejä ja isoa kertsiä!

Lue koko julkaisu…

Amoralilta "Beneath".

 • Julkaistiin tiistaina 12.04.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1791 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen metalliryhmä Amoral (www.amoralweb.com) paljasti eilen maanantaina vieneen päätökseen viidennen studiorallinsa luomistyön. Hämeenlinnassa Janne Saksan ja yhtyeen kitaristi Ben Varonin voimin tuotettu levy on nimeltään "Beneath". Se aiotaan julkaista myöhemmin vuonna 2011 ja ennen sitä tullaan kuulemaan ainakin yksi single. Esikoissingle julkaistaneen kesällä. Bändi ei ole vielä kertonut albumin tarkkaa ilmestymisajankohtaa. Varonin mukaan albumia voidaan luonnehtia ainakin kahdeksi askeleeksi eteenpäin Amoralin kehityskulussa. Levyllä kuullaan edelleen voimakkaita melodioita, suuria kuoro-osuuksia ja tarttuvaa riffittelyä aivan kuten edelliselläkin "Show Your Colors" -albumilla.

Lue koko julkaisu…

Amoralilta albumi loppuvuodesta 2011.

 • Julkaistiin perjantaina 26.11.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1511 kertaa
 • Bändit:

Idols-Arin tähdittämä Amoral (www.amoralweb.com) kertoi eilen torstaina uuden studioalbumin säveltäminen ja hiominen on sujunut sen verran hyvin, että tähän mennessä uusia biisejä on valmiina 13 kappaletta. Lisää biisejä vaikuttaa sikiävän. Yhtye suunnittelee lähtevänsä huhti- tai toukokuussa studioon nauhoittamaan näitä kappaleita. Albumia sopii odottaa ilmestyväksi myöhään vuonna 2011. Bändin kitaristi Ben Varon vakuuttelee pitkän odotusajan olevan sen arvoista ja odotusta tullaan helpottamaan levittämällä jossain vaiheessa demoasteisia biisinäytteitä nettiin. Uusi Amoral-materiaali on kitaristin mukaan niin monipuolista, että osa on raskaimmillaan nopeaa death metallia ja toisaalta kevyin musiikki akustista tunnelmointia. Albumista on hahmottumassa monipuolinen.

Lue koko julkaisu…

Amoral luo viidettä albumiaan.

 • Julkaistiin sunnuntaina 30.05.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1745 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen Amoral (www.amoralweb.com) uutisoi kitaristinsa Ben Varonin suulla uuden studioalbumin luomistyön olleen käynnissä viimeisten kuukausien ajan. Yhtye on kirjoittanut, treenannut ja nauhoittanut kappaleistaan demoversioita. Bändi pyrkii koostamaan nyt valmistuneesta aineistosta levytysuransa järjestyksessä viidennen täyspitkän albumin. Toistaiseksi levystä on valmiina 50% sävellettynä ja demottuna. Kitaristin mukaan seuraavan puoliskon tekeminen tulee viemään pitkän tovin, jonka ohessa on myös hahmoteltava levytyssopimus jonkin levy-yhtiön kanssa. Lopuksi albumi on vielä nauhoitettava lopulliseen muotoonsa. Kesällä Amoral nähdään keikkailemassa eri puolilla Suomea ja pariin otteeseen ulkomaillakin.

Lue koko julkaisu…

Amoralin Ari Koivunen kompastui ja meni rikki.

Amoralin muusikot pötköttelevät asvalttitiellä valkoista seinää vasten. Seinä on vitivalkoinen. Miehet ovat tiiviinä rykelmänä lojumassa toistensa kainaloissa. Heistä valtaosalla pitkät hiukset ja tummat tai mustat vaatteet.Kuva: Valtteri Hirvonen

Kantelemetallibändi Amorphiksen kanssa kiertueella oleva Amoral (www.amoralweb.com) joutui perumaan eilisen keikkansa Puolan Krakovassa. Yhtyeen antaman tiedonannon mukaan bändin laulajana toimiva Ari "Iso-A" Koivunen liukastui lauantaina rappusissa ja satutti itsensä pahasti. Erityisesti Koivusen rintamus vahingoittui siinä määrin, ettei hän enää suoriutunut sunnuntaisesta soundcheckistä Prahassa. Hän kävi sunnuntaina tohtorin vastaanotolla kuulemassa, että seuraavat päivät on pidettävä torso levossa. Ari Koivusta sunnuntaisella keikalla paikkasi Before Teh Dawnin riveissä soittava Tuomas, joka laului Amoralin kanssa kappaleen "Pusher" vain puolen tunnin varoajalla. Sunnuntaina yhtye soitti yleisölle normaalia lyhyemmän ja akustisemman keikan. Tiistainen konsertti peruttiin kokonaan. Bändi pahoittelee tapahtunutta erityisesti puolalaisille faneilleen, koska Amoral ei ole aikaisemmin Puolassa soitellut.

Lue koko julkaisu…

Amoral perui kiertueen.

 • Julkaistiin keskiviikkona 03.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1583 kertaa
 • Bändit:

Uusimaalta käsin operoiva Amoral (www.amoralweb.com), jonka keulahahmona toimii takavuosien Idols-voittaja Ari Koivunen, ilmoitti tänään joutuneensa vetäytymään suunnitelmistaan osallistua marraskuussa kiertueelle Agent Steelin kanssa. Bändi joutui perumaan aikeensa johtuen keikkoja järjestävästä agentuurista, joka ei ollut kyennyt tarjoamaan Amoralin joukoille halaistua sanaa kiertueen keikka-aikataulusta ja muista reissun yksityiskohdista. Yhtye paljastaa lähestyneensä keikkajärjestäjää useaan otteeseen sähköpostitse eikä ole saanut vastauksia esittämiinsä kysymyksiin. Amoral ei tiedä, tuleeko Agent Steelin kiertue edes toteutumaan, mutta takaa ainakin sen, ettei Amoralilla enää ole siihen osaa eikä arpaa.

Lue koko julkaisu…

Amoral kiertää Suomea.

 • Julkaistiin maanantaina 13.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1615 kertaa
 • Bändit:

Amoralin albumin etukansi vitivalkoinen taustaväriltään ja sen keskellä musta pääkalloa muistuttava hahmo kuin spreijatun ympyränmuotoisen signetin sisällä.Julkaistaan 6.5.2009

Helsinkiläinen Amoral (www.amoralweb.com) aikoo takoa ja kilkattaa metallimusiikkiaan ympäri Suomea etenkin toukokuussa. Idols-tuotteesta tutuksi tullut Ari Koivusen tähdittämä rytmiryhmä marssii lähiviikkojen aikana ensin Ahvenanmaalla ja siirtyy sieltä sisämaahan, jossa bändi tullaan tapaamaan mm. Helsingissä, Joensuussa, Imatralla, Tampereella, Porvoossa ja Porissa. Kiertueen yhteydessä Amoralin uusi albumi, "Show Your Colors", tullaan julkaisemaan myös Suomessa, joten reissun aikana saatetaan kuulla myös tuliteriä Amoralin biisejä karaokejoikaamisessakin meriittejä hankkineen Ari Koivusen laulamana. Albumi ilmestyy maassamme 6. toukokuuta Spinefarm Recordsin kautta. Kiekko nauhoitettiin Hämeenlinnassa Sound Supreme Studioilla. Siltä riipaistiin irti ensimmäinen single kappaleesta "Year Of The Suckerpunch". Kyseinen hittibiisi, sekä kappale "A Shade of Gray", löytyvät Amoralin MySpace-sivujen musiikkisoittimesta.

Lue koko julkaisu…

Amoral: "Show Your Colors".

 • Julkaistiin maanantaina 02.03.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2038 kertaa
 • Bändit:

Ari Koivusen tähdittämä uusimaalainen Amoral (www.amoralweb.com) kutsuu uusinta albumiaan nimellä "Show Your Colors". Se julkaistaan alustavien suunnitelmien mukaan toukokuussa 2009. Albuminsa yhtye nauhoitti hämeenlinnalaisen Sound Supreme Studion tiloissa. Levyltä on jo julkaistu parikin biisinäytettä, nimittäin kappaleet "A Shade of Gray" ja "Year of the Suckerpunch", yhtyeen virallisilla MySpace-sivuilla. Bändin uusin single on "Year of the Suckerpunhc" ja se on ensimmäinen Amoralin biisi, jossa 24-vuotias Idols-kilpailun voittanut Ari Koivunen laulaa. Single kipusi ilmestyttyään Suomen singlelistalla korkeimmillaan sijalle n:o 19.

Lue koko julkaisu…

Amoralilta single "Year Of The Suckerpunch".

 • Julkaistiin torstaina 15.01.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1754 kertaa
 • Bändit:

Uusimaalainen metallibändi Amoral (www.amoralweb.com), joka koppasi hiljattain kainaloonsa Ari Koivusen hoitamaan vokalistin virkaa, tulee julkaisemaan uuden singlen tulevalta albumiltaan 11. helmikuuta. Singlen nimi on "Year Of The Suckerpunch". Singleviisun kirjoitti ja sävelsi kitaristi Ben Varon. Kyseisen kappaleen lisäksi julkaisulla kuullaan Amoralin tulkinta Misfitsin biisistä "Dig Up Her Bones", jossa Idols-kilpailun voittanut Ari Koivunen hoitaa lauluosuudet. Esikoissingle tulevalta pitkäsoitolta lasketaan huomenna 16. päivä radioaalloille soitettavaksi Suomessa. Amoralin joukot eivät ole vielä tähän mennessä kertoneet sanallakaan uuden albuminsa nimestä. Kiekko nauhoitettiin Hämeenlinnassa sijaitsevan Sound Supreme Studion tiloissa. Sitä miksataan tällä hetkellä. Levytysuransa neljännen albumin yhtye haluaa julkaista jossain vaiheessa toukokuuta.

Lue koko julkaisu…

Idols-Ari Amoraliin.

 • Julkaistiin keskiviikkona 26.11.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1674 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen thrash metallia aikaisemmin uransa varrella jyskyttänyt Amoral (www.amoralweb.com) -yhtye tiedottaa värvänneensä vokalistikseen Idols-televisioformaatista tutun Ari Koivusen. Idols-Ari korvasi viisihenkisestä yhtyeestä eroavan Niko Kalliojärven, joka hoiti aikaisemmin laulupuolta bändissä. Bändi kertoo julkaisemansa tiedotteen mukaan saaneensa läjäpäin hakemuksia vokalistiehdokkailta ympäri planeettaa. Amoralin joukot päätyivät kuitenkin Ari Koivuseen. Päätöstä jäsenet perustelevat sillä, että he halusivat ehdottomasti löytää sellaisen jampan, joka voi hoitaa vanhojen murinalaulujen lisäksi melodisetkin lauluosuudet. Ari Koivusta Amoral kuvailee lahjakkaimmaksi saatavilla olevaksi laulajaksi.

Lue koko julkaisu…

Sinustako uusi Amoral-laulaja?

 • Julkaistiin tiistaina 15.07.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2111 kertaa
 • Bändit:

Viisi Amoral-bändin jäsentä poseeraa keskellä pilvisen taivaan alla hiekassa makaavaa valkoista Volvoa. Osa miehistä nojaa autoon, yksi seisoo sen katolla. Miehillä on jokaisella yllään pääsääntöisesti mustaa vaatetusta.Amoral-kuva vuodelta 2007

Kotimainen metallibändi Amoral (www.amoralweb.com) tiedotti vain muutamia tunteja sitten julkaisemassaan uutisessa päätyneensä sellaiseen tilanteeseen, jossa yhteistyö vokalisti Niko Kalliojärven kanssa ei voi enää jatkoa. Kalliojärvi eroaa Amoralista. Hän kertoi bändin jäsenille aikeistaan poistua miesvahvuudesta hiljattain ja tunnusti kärsivänsä motivaation puuttumisesta — muusikko kokee koittaneen hetken, jolloin on tullut aika lähteä muihin hommiin. Bändi kirjoittaa laulajansa paljastuksen yllättäneen, sillä he uskoivat Nikon nauttivan Amoralin parissa puuhailusta kuten muutkin jäsenet. Yhtyeen jäsenet yrittivät puhua Kalliojärven jäämään, tarjosivatpa hänelle vuoden pituista lomaakin, mutta miehen mieli ei muuksi muuttunut.

Lue koko julkaisu…

Crystal Blaze: Juhana "Juffi" Karlsson rumpaliksi.

 • Julkaistiin sunnuntaina 30.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2400 kertaa
 • Bändit: ,

Crystal Blaze -bändin jäsen, jolla musta paita ja tummansiniset farkut jalassa, pitää vaakatasossa pitkää peiliä käsissään. Peilin heijastuksessa vasemmalal näkyy viiden irvistävän bändin jäsenen naamavärkit.Kuva: Tage Rönnqvist

Suomalainen metalliyhtye Crystal Blaze (www.crystal-blaze.com), joka voitti viime vuoden Wacken Metal Battle -bändikilpailun, paljasti pari päivää sitten ottaneensa yhtyeen uudeksi rumpaliksi pitkäaikaisen ystävänsä, Juhana "Juffi" Karlssonin. Juffi on myös helsinkiläisen Amoralin joukoissa pellinpaukuttajana. Nyt Crystal Blaze kertoo olevansa äärimmäisen ylpeä saadessaan todeta, että bändin kokoonpano Karlssonin avulla on muuttunut "tiukimmaksi" tähän päivään mennessä. Nähtyään rumpalin tositoimissa yhtye kävi hänen kanssaan huolellisen keskustelun bändiin liittymisestä.

Bändi julkaisi nettisivuillaan hiljattain neljä aivan uutta kappaletta, jotka löytyvät "Beneath the Sands" -julkaisulta. Kappaleiden Crystal Blaze hehkuttaa olevan huomattavasti raskaampia, groovaavampia ja progressiivisempiakin kuin aiemmat tekeleet. Yhtyeen lähitulevaisuutta koskeviin suunnitelmiin kuuluu keikkailu ja uuden studioalbumin biisien kirjoittaminen.

Lue koko julkaisu…

Amoral keikkailee Suomessa.

 • Julkaistiin tiistaina 12.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1263 kertaa
 • Bändit:

Amoral-yhtyeen viisi jäsentä seisoo ränsistyneen valkoisen Volvon ympärillä. Osa miehistä seisoo auton konepellillä ja katolla. Taivas on sininen ja pilvinen.Amoral on Helsingistä

Suomalainen Amoral (www.amoralweb.com) tulee tekemään maaliskuussa valloitusreissun Lahteen, Ouluun, Helsinkiin ja Keravalle. Sekä Lahden että Oulun keikkoihin voi hankkia sisäänpääsyliput Lippupalvelun kautta. Tikettejä Helsingissä koettavaan esiintymiseen voi tilata Tiketin toimipisteiden tai nettisivuston suunnilta. Amoralin keikkasuunnitelmat näyttävät tältä:

 • 1. maaliskuuta: Finlandiaklubi (Lahti) (Paikalla myös Profane Omen)
 • 8. maaliskuuta: Teatria (Oulu) (Paikalla myös Amorphis)
 • 15. maaliskuuta: Curium Metal Club (Helsinki)
 • 22. maaliskuuta: Kerava Metal Fest (Kerava) (Paikalla myös mm. Dead Shape Figure ja Exsecratus)

Lue koko julkaisu…

Amorphis vahvisti lisää keikkoja.

 • Julkaistiin tiistaina 05.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1937 kertaa
 • Bändit: ,

Amorphis-yhtyeen kaksi jäsentä seisoo kylmänsinisessä valokuvassa. Etualalla rastapäinen heppu, jolla muotoillut viikset ja leukapartaa sekä ohut kaulaketju. Hänellä yllään hihaton paita, käsivarsissa tatuointeja, ranteissa ohuet nauhat. Takana parrakas jKuva: Ville Juurikkala

Progressiivista metallimusiikkia loihtiva helsinkiläinen Amorphis (www.amorphis.net) tiedottaa tulevansa esiintymään maaliskuussa täällä Suomen rajojen sisällä lukuisia kertoja, kunnes siirtyy sitten Kreikkaan ja muihin maihin tekemään itseään tykö. Suomalaiset fanit voivat kohdata Amorphiksen voimat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Joensuussa maaliskuun aikana.

Yhtyeen nuorin albumi tähän päivään mennessä on "Silent Waters", mikä julkaistiin edellisen vuoden elokuun viimeisellä viikolla. Kiekko kipusi Saksan Media Control -albumilistalla siajlle n:o 44. Se on jo toinen Amorphis-albumi, jolla kuullaan bändin uutta laulaja Tomi Joutsenta. Mies on tuttu myös kytköksistä Sinisthraan. Albuminsa orkesteri äänitti pääkaupungin Sonic Pump -studioilla. Sen miksasi Mikko Karmila Finnvoxin studiossa.

Lue koko julkaisu…

Amoral: keikkoja Suomessa.

 • Julkaistiin tiistaina 14.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1824 kertaa
 • Bändit:

Viisi Amoral-bändin jäsentä poseeraa keskellä pilvisen taivaan alla hiekassa makaavaa valkoista Volvoa. Osa miehistä nojaa autoon, yksi seisoo sen katolla. Miehillä on jokaisella yllään pääsääntöisesti mustaa vaatetusta.Helsinkiläinen Amoral

Metalliryhmä Amoral (www.amoralweb.com) nimesi nettisivuillaan pitkän listan live-esiintymisiä täällä Suomen suunnalla. Yhtye keikkailee seuraavan kerran oululaisen Jalometalli Festivaalin tiloissa, jossa metallikattauksesta vastaa myös Testament sekä Rotting Christ. Amoral keikkailee kohtalaisen ahkerasti syyskuunkin aikana. Yhtyeen uuden "Reptile Ride" -nimisen albumin kunniaksi tehdään helsinkiläisen Nosturin syövereissä julkaisujuhla syyskuun 8. päivä. Keikkaputken päätyttyä Suomen suunnalla bändi siirtyy Euroopan-kiertueelle yhdessä melodista metallia mättävän Northerin ja Dronen kanssa. Eurooppaan yhtyeet lähtevät 13. lokakuuta, jolloin heidän on tarkoitus esiintyä Alankomaissa.

Lue koko julkaisu…

Amoral: basisti vaihtoon.

 • Julkaistiin perjantaina 03.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2478 kertaa
 • Bändit:

Erkki Silvennoinen istuu promokuvassa yllään musta t-paita, tummanruskeat housut ja mustat kengät. Miehellä pitkät hiukset.Ei enää Erkkiä

Helsinkiläinen metallibändi Amoral (www.amoralweb.com) tiedottaa nettisivuillaan bändin basisti Erkki Silvennoisen päättäneen erota yhtyeestä. Amoral kertoo ettei miehen eroamiseen liidy draamaa, vaan eroamispäätös tehtiin järkisyiden vuoksi. Miehellä on nimittäin työn alla niin paljon projekteja, ettei hän pysy enää kärryillä Amoralin suhteen. Etenkin nyt kun orkesteri on julkaisemassa uutta albumia, joka johtaa keikkaputken avautumiseen ja promootiotyön tekemiseen, bändi tarvitsee jokaiselta jäseneltään jakamattoman huomion. Ryhmä ei aio perua yhtään eikä ainoatakaan keikkaa basistin poistumisen vuoksi, vaan uusia bassotaitureita on valmiina antamaan apunsa tarvittaessa. Yhtye kertoo, että sillä on jo nyt valmiina pari erittäin lupaavaa basistiehdokasta vakituiseksi Amoral-jäseneksi.

Lue koko julkaisu…

Amoral: Leave Your Dead Behind.

 • Julkaistiin torstaina 19.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1766 kertaa
 • Bändit:

Viisi Amoral-bändin jäsentä istuu kesäisessä ulkoilmassa jonkinlaisessa junaradalla, jonka laidalla kulkee matalahko metalliaita.Kotoisin Helsingistä

Suomalainen Amoral (www.amoralweb.com) -viisikko on voimissaan, kuten tällä "Leave Your Dead Behind" -nimisetä musiikkivideota tapittamalla voi itse kukin todeta. Menevää meininkiä. Tämä biisi kuullaan yhtyeen uudella "Reptile Ride" -albumilla, mikä julkaistiin 15. päivä kuluvan vuoden heinäkuuta. Biisi on itse asiassa myös Spikefarm Recordsin julkaiseman nettisinglen nimi. Samalla julkaisulla kuullaan bonuskappaleena ruotsalaisen poppibändi Pandoran kappaleesta "The Naked Sun" tehty cover-versio. "Reptile Ride" on Amoralin uran järjestyksessä kolmas pitkäsoitto.

Lue koko julkaisu…

Amoral tarvitsee yleisöä musiikkivideoon.

 • Julkaistiin tiistaina 24.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1304 kertaa
 • Bändit:

Amoral-yhtyeen viisi jäsentä seisoo ränsistyneen valkoisen Volvon ympärillä. Osa miehistä seisoo auton konepellillä ja katolla. Taivas on sininen ja pilvinen.Yleisö etsintäkuulutettu

Suomalainen Amoral (www.amoralweb.com) uutisoi tarvitsevansa "Leave Your Dead Behind" -musiikkivideota varten yleisöä kuvauspaikalle. Yhtye kuvaa musiikkivideon helsinkiläisessä Nosturissa sunnuntaina toukokuun 20. päivä. Ideana on luoda tyypillinen live-keikka, jossa yleisön seassa löytyy moshaajia, heviletin heiluttajia jne. Kuvauspäivän aikana on tarkoitus järjestää ensimmäinen "Reptile Ride" -albumin kuuntelutuokio, joten jos Amoralin uusin materiaali kiinnostaa, kannattaa ilmestyä paikan päälle.

Lue koko julkaisu…

Norther kiertää Amoralin ja Dronen kanssa.

 • Julkaistiin maanantaina 16.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1521 kertaa
 • Bändit: , ,

Viisihenkisen Norhter-yhtyeen jäsenet seisovat tummansinistä taustaa vasten. Miehet kahdessa rivissä vieretysten. Miehillä yllään mustat vaatteet, printtipaidoissa kaikenlaisia pääkalloja ja muuta grafiikkaa.Kotoisin Helsingistä

Kotimaiset metalliryhmät, Norther (www.norther.net) ja Amoral sekä saksalainen Drone, aikovat astua Euroopan-kiertueelle loka-marraskuussa. Bändit keikkailevat lähinnä Saksassa, mutta käyvät vierailemassa myös Tsekissä, Itävallassa, Sveitsissä ja Alankomaissa.

Norther julkaisi viime vuoden joulukuussa uuden musiikkivideon kappaleestaan "Frozen Angel". Kyseinen biisi sisällytettiin myös kotimaisen "V2: Jäätynyt Enkeli" -elokuvan soundtrack-julkaisulle. Elokuva ilmestyi Suomessa tammikuun 5. päivä King Foo Entertainmentin kautta. Samalla soundtrackilla kuullaan musiikkia mm. Amorphikselta, Kotipellolta ja Thunderstonelta.

Lue koko julkaisu…

Amoral: nettisinglen julkaisu kesäkuussa.

 • Julkaistiin tiistaina 10.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 3191 kertaa
 • Bändit:

Amoral-yhtyeen jäsenet, eli viisi miestä, notkuvat valkoisen ja romutetun Volvon rungon päällä. Volvosta puuttuu renkaat. Auto sijaitsee pihalla, jossa taustalla suuria kerrostaloja. Miehillä yllään t-paidat ja housut, osalla myös mustat aurinkolasit.Single vain Internetissä

Suomalainen metalliryhmä Amoral (www.amoralweb.com) aikoo julkaista Spikefarm Recordsin kautta uuden singlensä, joka kantaa nimeä "Leave Your Dead Behind". Single ilmestyy vain Internetissä kesäkuun 6. päivä. Levyn bonuskappaleena kuullaan ruotsalaisen pop-yhtye Pandoran "The Naked Sun" -cover.

Amoralin aikaisemmin julkaisemat, eli vuoden 2004 "Wound Creations" ja vuoden 2005 "Decrowning", kiekot on tarkoitus julkaista myös digitaalisessa muodossa.

Yhtye sai hiljattain valmiiksi uuden albuminsa äänitystyöt, joka on järjestyksessä bändin kolmas pitkäsoitto. Levyn nimeksi ristittiin "Reptile Ride". Levy julkaistaan SR:n kautta 15. päivä toukokuuta.

Lue koko julkaisu…

Amoral: "Reptile Ride".

 • Julkaistiin keskiviikkona 28.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 3542 kertaa
 • Bändit:

Amoral-bändin jäsenet istuvat lavasteiden päällä. Miehiä on kuvassa yhtenä rykelmänä viisi kappaletta, joista jokaisella yllään mustat tai tummat vaatteet. Miehillä pitkät hiukset. Taustalla seinäkangas, jota on valunut myös lattialle.Kotimainen Amoral (www.amoralweb.com) on saanut valmiiksi kolmannen albuminsa, joka kantaa nimeä "Reptile Ride", äänitystyöt hämeenlinnalaisessa Sound Supreme Studioilla. Bändi äänitti uuden pitkäsoittonsa Janne Saksan kanssa, joka tuotti, äänitti ja miksasi levyn SSS:n tiloissa. Amoral aikoo julkaista kyseisen albumin Spikefarm Recordsin kautta 15. päivä elokuussa.

Lue koko julkaisu…