Metallimusiikki.net

Amoralilta albumi loppuvuodesta 2011.

  • Julkaistiin perjantaina 26.11.2010.
  • Luettu 1318 kertaa
  • Bändit:

Idols-Arin tähdittämä Amoral kertoi eilen torstaina uuden studioalbumin säveltäminen ja hiominen on sujunut sen verran hyvin, että tähän mennessä uusia biisejä on valmiina 13 kappaletta. Lisää biisejä vaikuttaa sikiävän. Yhtye suunnittelee lähtevänsä huhti- tai toukokuussa studioon nauhoittamaan näitä kappaleita. Albumia sopii odottaa ilmestyväksi myöhään vuonna 2011. Bändin kitaristi Ben Varon vakuuttelee pitkän odotusajan olevan sen arvoista ja odotusta tullaan helpottamaan levittämällä jossain vaiheessa demoasteisia biisinäytteitä nettiin. Uusi Amoral-materiaali on kitaristin mukaan niin monipuolista, että osa on raskaimmillaan nopeaa death metallia ja toisaalta kevyin musiikki akustista tunnelmointia. Albumista on hahmottumassa monipuolinen.

Bändin laulajana toimiva Ari Koivunen osallistuu Raskasta Joulua -bändin kanssa kiertämiseen ja rumpali Juhana “Juffi” Karlsson työstää musiikkia Shear-sivuprojektinsa parissa. Kitaristi osallistuu Dimebag Beyond Forever 2010 -kiertueeseen ja lisäksi osa Amoralin jäsenistä toimii vielä vasta perustetussa Tornado-bändissä. Tornado on thrash-henkistä metallia soittava viritelmä, joka on ollut bändin kiertuemanagerin ja ystävän, Joey Sevarancen, haaveena useiden vuosien ajan. Näiden kiireiden ei uskota vaikuttavan Amoralin uuden levyn luomiseen eikä yhtyeen tuleviin kiertuesuunnitelmiin millään muotoa.

Amoralin kitaristina toiminut Silver Ots erosi yhtyeestä tammikuussa. Julkaisemassaan tiedotteessa Amoral veikkasi, ettei Ots ollut enää kovin motivoitunut Amoralia kohtaan. Silver Ots korvattiin myöhemmin Valtteri Hirvosella. Marraskuussa 2008 Amoraliin liittyi uusi vokalisti, Ari Koivunen, joka paikkasi bändistä eronneen Niko Kalliojärven.

Amoral on:

  • Ari Koivunen (laulu)
  • Ben Varon (kitara)
  • Pekka Johansson (basso)
  • Juhana Karlsson (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.