Metallimusiikki.net

Ampilifier Worship VI -festivaali Turussa 21.–22. lokakuuta.

Turkulainen Amplifier Worship -sludgefestivaali saatetaan manan majoille lokakuun 21.–22., kun tapahtuma järjestetään kuudennen ja viimeisen kerran. Toistamiseen Turun S-Osiksen tiloissa järjestettävä festivaali on vuosien saatossa kerännyt runsaasti kiitosta alan faneilta ja tarjonnut esiintymistilaisuuden kaikille Suomen tärkeimmille hitaan ja raskaan musiikin bändeille.

Perjantaina 21. lokakuuta S-Osiksella illan avaa oululainen sludge– ja stoner-lupaus Boar. Vahvasti groovaavaa riffinpalvontaa esittelee Demonic Death Judge ja toisen täyspitkän albuminsa julkaisuun valmistautuva Sink myrskyää yhtenä festivaalin suosituimmista kävijöistä. Illan päättää vahvaa kulttisuosiota nauttiva Dark Buddha Rising, joka yhdistelee genren elementtejä aina dronesta riffeihin ja minimalismista psykedeliaan.

Lauantaina 22. lokakuuta festivaalin viimeisiä sointuja aloittaa lyömään turkulainen Solar Horn. Helsinkiläinen Fun tuo omia sävyjään iltaan 90-luvun noise rockin ja punkin yhdistelmällään, kun taas synkästä hardcoresta vieläkin synkemmäksi ja hitaammaksi kehittynyt Dead in the Water palauttaa hautajaistunnelman hartaammaksi. Illan päättävät osittain festivaalin järjestäjäryhmää käsittävät turkulainen Throat ja lahtelainen Fleshpress, jonka uusi täyspitkä albumi ilmestyy parahiksi juuri samalla viikolla.

Edellisvuosien tapaan, tälläkin kertaa järjestetään Amplifier Worship Drink Up -iltapäiväklubi lauantaina 22.10. Cosmic Comic Cafessa (Kauppiaskatu 4), jossa kello 15–20 välillä kolme DJ:tä soittaa festariväelle ja muillekin kiinnostuneille asiaankuuluvaa musiikkia. Iltapäiväklubiin on vapaa pääsy.

Yhden päivän liput tapahtumaan maksavat 7 euroa ja kahden päivän liput 12 euroa. Tapahtumapaikkana on Turun S-Osis (Rehtorinpellonkatu 4-6 B). Ovet aukeavat perjantaina klo 21 ja lauantaina klo 20.30. Tapahtuman järjestää Kaos Kontrol, Kult of Nihilow ja Brown Records. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.kaos-kontrol.org/amplifierworship.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.