Metallimusiikki.net

boar

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen boar liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin boar. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin boar liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ampilifier Worship VI -festivaali Turussa 21.–22. lokakuuta.

Turkulainen Amplifier Worship -sludgefestivaali saatetaan manan majoille lokakuun 21.–22., kun tapahtuma järjestetään kuudennen ja viimeisen kerran. Toistamiseen Turun S-Osiksen tiloissa järjestettävä festivaali on vuosien saatossa kerännyt runsaasti kiitosta alan faneilta ja tarjonnut esiintymistilaisuuden kaikille Suomen tärkeimmille hitaan ja raskaan musiikin bändeille.

Perjantaina 21. lokakuuta S-Osiksella illan avaa oululainen sludge– ja stoner-lupaus Boar. Vahvasti groovaavaa riffinpalvontaa esittelee Demonic Death Judge ja toisen täyspitkän albuminsa julkaisuun valmistautuva Sink myrskyää yhtenä festivaalin suosituimmista kävijöistä. Illan päättää vahvaa kulttisuosiota nauttiva Dark Buddha Rising, joka yhdistelee genren elementtejä aina dronesta riffeihin ja minimalismista psykedeliaan.

Lue koko julkaisu…