Metallimusiikki.net

Anaal Nathrakh: "Passion".

  • Julkaistiin sunnuntaina 17.04.2011.
  • Luettu 1144 kertaa
  • Bändit:

Tummanruskea ja musta pohjaväri ja sen päällä jonkinlainen piirros omituisiin asentoihin väännetystä ihmishahmoa muistuttavasta piirroksesta. Kuvassa vasemmalla lukee "Passion" ja oikeassa yläkulmassa Anaal Nathrakhin logo.Julkaistaan 23.5.2011

Superaggressiivista metallia takova Anaal Nathrakh paljasti maaliskuun lopulla lähtevänsä Euro-kiertueelle toukokuun alkupuoliskolla. Kiertue käynnistyy yhtyeen kotiseudulta Britanniasta ja se ulottuu eri puolille mannermaata. Suomeen yhtye ei saavu. Tällä kiertueella bändi alustaa odotetun “Passion”-albuminsa tietä. Se tullaan saattamaan eurooppalaisen fanikunnan korville 23.5. Candlelight Recordsin toimiessa sen julkaisijana. Jälleen kerran Anaal Nathrakh on ottanut tavoitteekseen toimia maailmanlopun soundtrackin soittajana ja pukea pahuuden, katkeruuden ja väkivallan nuoteiksi. Vuonna 1999 perustettu bändi on jakanut tällaista sanomaa jo viiden albumin ja EP:n muodossa ja tehnyt yhteistyötä kaltaistensa kanssa. Candlelight Recordsin nettisivuille on laitettu kuunneltavaksi elektroninen postikortti, jossa esitellään erästä uuden albumin raitaa.

Brittibändin uutukainen on seuraaja kesällä 2009 ilmestyneelle “In the Constellation of the Black Widow” -teokselle. Senkin julkaisi Candlelight. Yhtyeen mukaan uusi albumi sulateltiin ja puklattiin soittolistalle yhteensä 18 kuukautta kestäneen session aikana. Yhtye halusi koodata “Passion”-levystä sellaisen vision, jossa eristäytyneisyys ja laskelmoimaton raivo yhdistyvät. “Passion”-levyn soittolistan sisältöä ei ole vielä paljastettu. Kaksipäinen Anaal Nathrakh demonstroi aikaisempaa musiikillista messuamistaan omilla MySpace-sivuillaan.

Anaal Nathrakh on:

  • V.I.T.R.I.O.L. (laulu)
  • Irrumator (kitarat, basso ja rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.