Metallimusiikki.net

anaal nathrakh

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen anaal nathrakh liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin anaal nathrakh. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin anaal nathrakh liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Anaal Nathrakh: "Vanitas"

 • Julkaistiin lauantaina 08.09.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1236 kertaa
 • Bändit:

Mustaharmaa valokuva tai piirros naisen sivuprofiilista, jonka poskessa näkyy hampaita ja pääkallon luita.Julkaistaan 6.11.2012

Extreme metallia tekevä Anaal Nathrakh uutisoi seitsemännen studioalbuminsa ilmestyvän Candlelight Recordsin kautta nimellä "Vanitas". Se on seuraaja viime vuoden toukokuussa ilmestyneelle "Passion"-pitkäsoitolle. Mick Kenneyn tuottama uusi albumi on Anaal Nathrakhille tyypillinen sekoitus black metallia ja grindcorea. Dave Hunt, bändin vokalisti, kertoo albumin kuulostavan siltä kuin joku näyttäisi minkälainen on maailmanloppu osoittamalla sen tuhannen happoon upotetun vasaran välityksellä. Huntin mukaan albumi on lisäksi sävellystensä ja äänitystekniikkansa osalta huolitellumpi, keskittyneempi. Luomus ilmestyy ainakin Pohjois-Amerikassa 6. marraskuuta. Euroopan alueen julkaisupäivämäärää ei vielä ole varmistettu.

Lue koko julkaisu…

Anaal Nathrakhin seuraava levy 50-prosenttisesti valmis.

 • Julkaistiin sunnuntaina 02.10.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 979 kertaa
 • Bändit:

Extreme metallia tekevä Anaal Nathrakh on tähän mennessä saanut uransa seitsemännen studiolevyn puolivalmiiksi. Brittiyhtye julkaisi vasta toukokuussa edellisen kiekkonsa, nimeltään "Passion". Uutukaiskiekon nauhoitusvaihe vietiin päätökseen syyskuussa. Sen yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu. Bändin mukaan levyt ovat melko heterogeenisiä vaikkakin joukossa on todellisia yllätyksiäkin. Biisejä ei ole vielä juurikaan miksattu eikä lainkaan masteroitu, mutta siitä huolimatta aineisto Anaal Nathrakhin omien puheiden mukaan kuulostaa melkoisen voimakkaalta. Opuksen äänitysvaihe käynnistyi 12.9., kolmantena päivänä äänityspaikan läheisyydessä koettiin maanjäristys ja viikkoa myöhemmin ryhmä tiedotti nauhoittamisen viedyn pääosin päätökseen. Äänittäminen tapahtui Kaliforniassa.

Lue koko julkaisu…

Anaal Nathrakh: "Passion".

 • Julkaistiin sunnuntaina 17.04.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1160 kertaa
 • Bändit:

Tummanruskea ja musta pohjaväri ja sen päällä jonkinlainen piirros omituisiin asentoihin väännetystä ihmishahmoa muistuttavasta piirroksesta. Kuvassa vasemmalla lukee "Passion" ja oikeassa yläkulmassa Anaal Nathrakhin logo.Julkaistaan 23.5.2011

Superaggressiivista metallia takova Anaal Nathrakh paljasti maaliskuun lopulla lähtevänsä Euro-kiertueelle toukokuun alkupuoliskolla. Kiertue käynnistyy yhtyeen kotiseudulta Britanniasta ja se ulottuu eri puolille mannermaata. Suomeen yhtye ei saavu. Tällä kiertueella bändi alustaa odotetun "Passion"-albuminsa tietä. Se tullaan saattamaan eurooppalaisen fanikunnan korville 23.5. Candlelight Recordsin toimiessa sen julkaisijana. Jälleen kerran Anaal Nathrakh on ottanut tavoitteekseen toimia maailmanlopun soundtrackin soittajana ja pukea pahuuden, katkeruuden ja väkivallan nuoteiksi. Vuonna 1999 perustettu bändi on jakanut tällaista sanomaa jo viiden albumin ja EP:n muodossa ja tehnyt yhteistyötä kaltaistensa kanssa. Candlelight Recordsin nettisivuille on laitettu kuunneltavaksi elektroninen postikortti, jossa esitellään erästä uuden albumin raitaa.

Lue koko julkaisu…

Anaal Nathrakh luo jälleen albumia.

 • Julkaistiin maanantaina 01.03.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1002 kertaa
 • Bändit:

Kahden miehen kokoinen brittibändi Anaal Nathrakh uutisoi Mick Kenneyn suulla ryhtyneensä juuri kirjoittamaan uuden albumin kappalemateriaalia valmiiksi. Anaal Nathrakh haluaa seuraavan studiosoittonsa julkaistuksi ennen kuluvan vuoden päättymistä. Kenneyn kirjoittamat kappaleet tulevat olemaan seuraajia vasta muutamia kuukausia sitten ilmestyneen "In The Constellation Of The Black Widow" -albumin luomuksille. Edellisen albuminsa tyyliä Anaal Nathrakh luonnehtii armottomaksi, kieroutuneeksi ja skitsofreeniseksi. Edellisen levyn julkaisi Candlelight Records kesäkuussa. Siitä prässättiin kappalemäärältään rajoitettu vinyylipainos, jonka Feto Records toi kauppoihin. Anaal Nathrakhin väki ei ole vielä kertonut seuraavan pitkäsoiton varalle tekemiään suunnitelmia. Yhtyeen aikaisempaan tuotantoon voi tutustua sen MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Anaal Nathrakh: "In the Constellation of the Black Widow".

 • Julkaistiin tiistaina 28.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1527 kertaa
 • Bändit:

Anaal Nathrakhin albumin etukansi on tumma ja iloton maalaus jonkinlaisesta hämärästä maastosta, jossa pilvimäisen mötikän päällä jonkinlainen akapumainen olento. Kuvan yläosassa tummanharmaalla Anaal Nathrakhin logo ja alaosassa goottilaisin kirjaimin piJulkaistaan 29.6.2009

Brittein saarilta saapuva extreme metal -bändi Anaal Nathrakh ilmoittaa tulevansa traumatisoimaan suurta yleisöä seuraavan kerran albumillaan "In the Constellation of the Black Widow" kesäkuun lopussa, jolloin levy julkaistaan Euroopan alueella levy-yhtiö Candlelight Recordsin kautta. Hyperaggressiivinen pitkäsoitto ilmestyy tavanomaisen CD-version lisäksi rajoitettuna vinyylipainoksenakin. CD-versio ilmestyy 29.6., mutta vinyyliformaatin julkaisupäivämäärä saattaa olla toinen. Vinyylin julkaisun britit antoivat Feto Recordsin kätyreille — tämän levymerkin johdossa on Anaal Nathrakhin Mick Kenney ja Napalm Deathin remmissä rähisevä Shane Embury. Metallibändi aikoo julkaista albumiaan ennen digisinglen, nimeltään "More Of Fire Than Blood", kesäkuun kuudentena päivänä. Single ilmestyy ensimmäisenä iTunes-musiikkipalvelussa.

Lue koko julkaisu…

Maryland Deathfest: Anaal Nathkrakh, Blood Duster...

Ensi vuoden Maryland Deathfest -kinkereillä tullaan näkemään esiintyjäkaartissa muiden muassa Anaal Nathrakh, Blood Duster sekä Disfear. Nämä ovat tuoreimmat värvätyt joukot toukokuun 23.–25. päivä Yhdysvaltojen Baltimoressa järjestettävään musiikki-ilakointiin. Paikalle on varmistettu saapuvaksi myös suomalainen Torsofuck, joka on vuoden 1995 vaiheilla perustettu brutaalia death/grind metallia rouskuttava nelikko.

MD on järjestetty vuosittain jo vuodesta 2003 lähtien. Vuosien varrella siellä on vieraillut suomalaisista rytmiryhmistä ainakin Rotten Sound ja Demilich. Tarkempia tietoja festivaalista löytyy sen nettisivuilta: www.marylanddeathfest.com.

Lue koko julkaisu…

Anaal Nathrakh: lisää keikkoja.

 • Julkaistiin torstaina 01.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1018 kertaa
 • Bändit:

Anaal Nathrakh -bändin jäsenet, eli kaksi miestä, seisovat jonkinlaisessa huoneessa, jonka seinillä on metallikappaleita tms. Miehillä on lyhyet hiukset, toisella miehistä on parta.Brittiläinen extreme metallia mouruava Anal Nathrakh (www.anaal-nathrakh.tk) aikoo esiintyä Norjan Inferno Festival -tapahtumassa, mutta bändi tekee lisäksi muutamia keikkoja Iso-Britannian, Alankomaiden ja Belgian suunnalla.

Bändin kolmas täyspitkä tuotos on "Eschaton"-albumi, joka julkaistiin viime vuoden lokakuussa Season of Mistin kautta. Kiekolla käy vierailemassa Shane Embury, joka soittaa myös Napalm Death –nimisessä rytmiryhmässä. Albumille on saatu vierailevaksi (anti–)tähdeksi myös itse Attila Csihar, joka on norjalaisen_Mayhemin_ laulaja.

Lue koko julkaisu…

Inferno Festival: Kick-Off Party.

Tämän vuoden Inferno Festival (www.infernofestival.net) -tapahtuman Kick-Off Partyn yksityiskohtia on vihdoin ja viimein paljastettu.

Lue koko julkaisu…