Metallimusiikki.net

blood duster

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen blood duster liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin blood duster. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin blood duster liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Maryland Deathfest: Anaal Nathkrakh, Blood Duster...

Ensi vuoden Maryland Deathfest -kinkereillä tullaan näkemään esiintyjäkaartissa muiden muassa Anaal Nathrakh, Blood Duster sekä Disfear. Nämä ovat tuoreimmat värvätyt joukot toukokuun 23.–25. päivä Yhdysvaltojen Baltimoressa järjestettävään musiikki-ilakointiin. Paikalle on varmistettu saapuvaksi myös suomalainen Torsofuck, joka on vuoden 1995 vaiheilla perustettu brutaalia death/grind metallia rouskuttava nelikko.

MD on järjestetty vuosittain jo vuodesta 2003 lähtien. Vuosien varrella siellä on vieraillut suomalaisista rytmiryhmistä ainakin Rotten Sound ja Demilich. Tarkempia tietoja festivaalista löytyy sen nettisivuilta: www.marylanddeathfest.com.

Lue koko julkaisu…