Metallimusiikki.net

Angtorian Tommy Rehn avautuu.

Brittiyhtye Angtoria ilmoitti edellisen viikon puolella aikovansa aktivoitua lähikuukausina uudelleen, ja julkaista uuden albumin, sekä paljastaa uuden bändinimen. Nyt Angtoriaa perustamassa ollut Tommy Rehn avautuu ja haluaa muistuttaa, ettei hänelle ollut kerrottu yhtyeen uusista aikeista lainkaan. Hän luki netistä Angtorian paluusta. Muusikko oli yksi yhtyeen perustaneista jäsenistä ja osallistui myös debyyttialbumin säveltämiseen, joiden mukana on levyn nimikkokappaleesta "God Has A Plan For Us All". Hän lisäksi miksasi bändinsä esikoislevyn. Rehn täsmentää hänen roolinsa olleen samaa suuruusluokkaa kuin hänen veljensä Chris Rehnin. Vokalisti Sarah Jezebel Deva hoiti vain sanoitusten tekemisen kun Rehnin veljekset toteuttivat sävellystyön ja orkestraatiot.

Rehnin veljekset loivat Angtorian edustaman musiikillisen tyylin. Bändiprojekti laitettiin jäihin jossain vaiheessa vuoden 2007 jälkeen. Yhtye ei päässyt tekemään keikkoja johtuen syistä, joille Tommy tai Chris eivät mahtaneet mitään. Keikkailun estyminen saattaa olla osittain Sarah Jezebel Devasta johtunut ongelma, sillä nainen on usein osallistunut Cradle Of Filthin parissa toimimiseen.

Tommy Rehnin mukaan Angoria-nimi on hänen Moahni Moahnalle säveltämästä biisistä syntynyt. Viimeksi mainittu hard rock -projekti julkaisi pari albumia 1990-luvulla. Niistä tehdään uusintapainokset ensi vuoden tammikuussa. Tommy Rehn toivottaa Devalle ja veljelleen onnea uuden yhtyeen perustamisessa — se ei tule olemaan Angtoria ilman häntä.

Angtoria on:

  • Sarah Jezebel Deva
  • Chris Rehn
  • Dave Pybus
  • John Henriksson
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.