Metallimusiikki.net

angtoria

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen angtoria liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin angtoria. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin angtoria liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Angtorian Tommy Rehn avautuu.

Brittiyhtye Angtoria (www.angtoria.com) ilmoitti edellisen viikon puolella aikovansa aktivoitua lähikuukausina uudelleen, ja julkaista uuden albumin, sekä paljastaa uuden bändinimen. Nyt Angtoriaa perustamassa ollut Tommy Rehn avautuu ja haluaa muistuttaa, ettei hänelle ollut kerrottu yhtyeen uusista aikeista lainkaan. Hän luki netistä Angtorian paluusta. Muusikko oli yksi yhtyeen perustaneista jäsenistä ja osallistui myös debyyttialbumin säveltämiseen, joiden mukana on levyn nimikkokappaleesta "God Has A Plan For Us All". Hän lisäksi miksasi bändinsä esikoislevyn. Rehn täsmentää hänen roolinsa olleen samaa suuruusluokkaa kuin hänen veljensä Chris Rehnin. Vokalisti Sarah Jezebel Deva hoiti vain sanoitusten tekemisen kun Rehnin veljekset toteuttivat sävellystyön ja orkestraatiot.

Lue koko julkaisu…

Angtoria vaihtaa nimeään, julkaisee levyn.

  • Julkaistiin tiistaina 27.12.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 814 kertaa
  • Bändit:

Englantilainen Angtoria (www.angtoria.com) tiedotti viime viikolla, että tämä bändi tulee muuttamaan nimeään ja julkaisemaan sen jälkeen seuraavan studioalbumin. Se jatkaa siitä, mihin Angtoria kuuntelijansa jätti viisi vuotta sitten. Brittibändi Cradle Of Filthin taustalaulajana tunnetun Sarah Jezebel Devan johtama metalliryhmä luonnehtii musiikkiaan eeppiseksi ja orkestraaliseksi musiikiksi, joka on edelleen metallipitoista. Bändi joutuu omien sanojensa mukaan vaihtamaan Angtoria-nimen joksikin muuksi johtuen syistä, joihin heillä ei ole vaikutusvaltaa. Uuden pitkäsoiton sävellystyö tulee käynnistymään tammikuussa 2012. Levyn etenemisestä ja uudesta bändinimestä annetaan tietoja myöhemmin.

Lue koko julkaisu…