Metallimusiikki.net

Apostasy: "Nuclear Messiah".

  • Julkaistiin keskiviikkona 20.04.2011.
  • Luettu 938 kertaa
  • Bändit:

Räjähtävän ihmismäisen olennon päästä sinkoutuu kellertävänä hohtava energiavirta kaikkiin suuntiin. Tulipallon yläpuolella on Apostasy-logo ja alaosassa lukee levyn nimi.Kuva: Raphael Gabrio

Pian 11 vuoden ajan toiminut Apostasy solmi aikaisemmin kuluvana vuonna levytyssopimuksen uransa järjestyksessä kolmatta lättyä varten maanmiestensä pyörittämän Rambo Musicin kanssa. Levytyssopimus tullaan laittamaan täytäntöön kevään tai kesän varrella, kun ohessa näkyvä “Nuclear Messiah” -bläkkiskiekko julkaistaan. Kansitaiteen tälle levylle toteutti brasilialainen graafikko Raphael Gabrio. Apostasy ei ole vielä kertonut albumin varalle tehtyjä julkaisusuunnitelmia, mutta vihjaa odotuksen olevan sen arvoista. Vokalisti Fredric Edin kertoo kiekon olevan teknisesti haastavin ja samalla brutaalein Apostasy-albumi. Bändi ei ala hidastelemaan, vaan pyrkii napauttamaan entistä rajumman vaihteen silmään. Albumilla kuullaan uutena kitaristina Peter Hussia. Huss liittyi joukon jatkoksi viime vuoden joulukuussa. Hän korvasi bändistä eronneen Ludvig Johanssonin.

Apostasyn uudeksi kitaristiksi kiinnitetty Peter Huss on bändin mukaan osoittautunut erinomaiseksi täydennysmieheksi kaikessa, joka liittyy biisien kirjoittamiseen, niiden nauhoittamiseen, keikoilla esiintymiseen ja ryypiskelyyn. Huss vaikuttaa Apostasyn lisäksi pahamaineisen Shining-yhtyeen riveissä. Lisäksi hän on keikkaillut sessiojäsenenä Sinergyn kanssa.

Aikaisemmin kitaraa Apostasyssa soittanut Ludvig Johansson erosi bändistä viime syksynä henkilökohtaisten syiden vuoksi. Vuonna 2006 kitaristin virkaa toimittanut Henrik Johansson puukotettiin vainaaksi oman tyttöystävänsä toimesta. Nainen soitti veriteon jälkeen hätäkeskukseen ja pyysi paikalle ambulanssin ja poliisin. Mies oli virkavallan saavuttua paikalle jo menehtynyt vammoihinsa.

Apostasy on:

  • Fredric Edin (laulu)
  • Mathias Edin (kitara)
  • Peter Huss (kitara)
  • Leif Högberg (kosketinsoittimet)
  • Patrik Wall (basso)
  • Thomas Ohlsson (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.