Metallimusiikki.net

apostasy

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen apostasy liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin apostasy. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin apostasy liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Apostasy: "Nuclear Messiah".

  • Julkaistiin keskiviikkona 20.04.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 941 kertaa
  • Bändit:

Räjähtävän ihmismäisen olennon päästä sinkoutuu kellertävänä hohtava energiavirta kaikkiin suuntiin. Tulipallon yläpuolella on Apostasy-logo ja alaosassa lukee levyn nimi.Kuva: Raphael Gabrio

Pian 11 vuoden ajan toiminut Apostasy solmi aikaisemmin kuluvana vuonna levytyssopimuksen uransa järjestyksessä kolmatta lättyä varten maanmiestensä pyörittämän Rambo Musicin kanssa. Levytyssopimus tullaan laittamaan täytäntöön kevään tai kesän varrella, kun ohessa näkyvä "Nuclear Messiah" -bläkkiskiekko julkaistaan. Kansitaiteen tälle levylle toteutti brasilialainen graafikko Raphael Gabrio. Apostasy ei ole vielä kertonut albumin varalle tehtyjä julkaisusuunnitelmia, mutta vihjaa odotuksen olevan sen arvoista. Vokalisti Fredric Edin kertoo kiekon olevan teknisesti haastavin ja samalla brutaalein Apostasy-albumi. Bändi ei ala hidastelemaan, vaan pyrkii napauttamaan entistä rajumman vaihteen silmään. Albumilla kuullaan uutena kitaristina Peter Hussia. Huss liittyi joukon jatkoksi viime vuoden joulukuussa. Hän korvasi bändistä eronneen Ludvig Johanssonin.

Lue koko julkaisu…

Apostasy kirjoittaa biisejä.

  • Julkaistiin tiistaina 08.05.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1228 kertaa
  • Bändit:

Apostasy-bändin kuusi jäsentä omissa pikkukuvissaan, jotka on asetettu rinnakkain. Kuvien keskellä, päällä lukee punaisella 'Apostasy'. Kuvassa näkyvillä miehillä corpse-maskeja naamalla.Ruotsalaisia

Ruotsalainen bm-hirmu Apostasy (www.apostasy.se) kertoo esiintyvänsä kesäkuun 15. päivä Ruotsin Krfamforsissa järjestettävässä Kramfors Cityfest -tapahtumassa. Apostasy on festarin pääesiintyjä.

Bändi jatkaa nyt myös uusien biisien kirjoittamista kolmatta pitkäsoittoaan varten. Yhtye ei ole vielä ristinyt tulevaa albumiaan. Tähän mennessä valmiina on jo kahdeksan uutta kappaletta, lisääkin on vielä tulossa. Valmiit biisit esituotetaan kuluvan kuukauden aikana ja samaan aikaan Apostasy etsintäkuuluttaa suurta levy-yhtiötä, jolta bändi haluaa levytyssopimuksen.

Lue koko julkaisu…