Metallimusiikki.net

Arkanum: "Sviga Læ".

 • Julkaistiin lauantaina 17.07.2010.
 • Luettu 977 kertaa
 • Bändit:

"Sviga Læ" -albumin etukansi on sävyltään mustavalkoinen ja sen keskellä näkyy musta repalainen kuva, joka on abstrakti ja jonka yläosassa lukee piikikkäin kirjaimin Arckanum.Julkaistaan vuonna 2010

Ruotsalainen Arckanum solmi toukokuussa 2010 kumppanuussopimuksen Regain Recordsin kanssa ainakin yhden studioalbumin julkaisemista varten. Arckanumin kevään ja kesän aikana luoma levy on nyt valmis. Se tullaan julkaisemaan tarkemmin määrittelemättömänä hetkenä, mutta vuoden 2010 aikana, Regainin tuella. Albumin nimi on “Sviga Læ”. Bändi loruilee levyn omistetun Surtrille ja Lokille ja että se on hohtavan kaaoksen ja jumaluuksien palon manifesti. Aikaisemmin tämän vuoden aikana Arckanumilta ilmestyi tuplavinyylinä “Kostogher”-niminen äänite. Sen julkaisi Hammer of Hate. Teoksesta tehtiin 888 kappaleen suuruinen painos. Metallibändin tuotantoa voi käydä kuuntelemassa sen virallisilla MySpace-sivuilla.

Viime vuoden lokakuussa Arckanum julkaisi Debemur Mortin tuella kahden biisin pituisen EP-levyn “Þyrmir”, jonka viisuista kertyy soittoaikaa hieman yli seitsemän minuuttia.

“Sviga Læ” -albumin kappaleet:

 1. Læ Elr
 2. Gylðir Algørir
 3. In Følva Felr
 4. Goðin Eru Blekkt
 5. Gramr Girnisk
 6. Andskoti Ferr Austan
 7. Múspellzheimr Kemr
 8. Røk

Arckanum on:

 • Shamaatae (laulu ja soittimet)

Arckanum on levyttänyt musiikkia vuodesta 1993 asti. Uransa alkuaikoina bändiltä ilmestyi neljä demoa. Näinä päivinä yhtyeen ainoa jäsen Shamaatae on musiikin tekemisen ohessa ryhtynyt rustailemaan okkultistista kirjallisuutta. Miehen ensimmäinen kirja oli Ixaxaarin kautta heinäkuussa 2009 julkaistu “Painparadox”.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.