Metallimusiikki.net

arckanum

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen arckanum liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin arckanum. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin arckanum liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Arckanum: "Fenriz Kindir"

  • Julkaistiin keskiviikkona 13.03.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1234 kertaa
  • Bändit:

Vaalea tausta, jota vasten karvainen irvistelevän mörrimöykyn naama. Kuvan yläosassa Arckanum-logo mustalla.Julkaistaan 10.5.2013

Vuonna 1993 perustetun bläkkisbändi Arckanumin kahdeksas pitkäsoitto "Fenris Kindir" ilmestyy 10.5. Season of Mistin kautta. Sama levymerkki julkisti myös syyskuussa 2011 edellisen Arckanumin albumin, "Helvítismyrkr"-lätyn. Sooloprojektin perustanut Johan "Shamaatae" Lahger kertoo tämän julkaisun omistetun Lokin pojalle joka luotiin Múspellsheimrin kaaostulista. Albumi on omistettu myös Angrboðan jättiläissudelle, eli Fenrirille, josta käytetään myös nimitystä Tungls Tjúgari. Albumilla kuullaan eri biiseissä vierailevia muusikkoja, kuten sarvia ja kitaroita soittamassa Peter Aspia sekä naislaulajana Lena Klarströmiä.

Lue koko julkaisu…

Arkanum: "Sviga Læ".

  • Julkaistiin lauantaina 17.07.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 968 kertaa
  • Bändit:

"Sviga Læ" -albumin etukansi on sävyltään mustavalkoinen ja sen keskellä näkyy musta repalainen kuva, joka on abstrakti ja jonka yläosassa lukee piikikkäin kirjaimin Arckanum.Julkaistaan vuonna 2010

Ruotsalainen Arckanum solmi toukokuussa 2010 kumppanuussopimuksen Regain Recordsin kanssa ainakin yhden studioalbumin julkaisemista varten. Arckanumin kevään ja kesän aikana luoma levy on nyt valmis. Se tullaan julkaisemaan tarkemmin määrittelemättömänä hetkenä, mutta vuoden 2010 aikana, Regainin tuella. Albumin nimi on "Sviga Læ". Bändi loruilee levyn omistetun Surtrille ja Lokille ja että se on hohtavan kaaoksen ja jumaluuksien palon manifesti. Aikaisemmin tämän vuoden aikana Arckanumilta ilmestyi tuplavinyylinä "Kostogher"-niminen äänite. Sen julkaisi Hammer of Hate. Teoksesta tehtiin 888 kappaleen suuruinen painos. Metallibändin tuotantoa voi käydä kuuntelemassa sen virallisilla MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…