Metallimusiikki.net

Behemoth: "Prometherion"-teaseri.

 • Julkaistiin maanantaina 23.07.2007.
 • Luettu 1496 kertaa
 • Bändit:

Puolan em-vaikuttaja Behemoth julkaisi juuri netissä videoteaserin uudesta “Prometherion”-musiikkivideostaan. Teaser on parinkymmenen sekunnin pituinen videoklippi. Bändin uusi musiikkivideo kuvattiin 18. päivä kuluvaa kuukautta Los Angelesissa yhdessä ohjaaja Sorenin kanssa. Video on tarkoitus julkaista jossain vaiheessa ensi kuukauden päiviä. Soren kertoo, että “Prometherion” kertoo ihmissuvun lankeemuksesta ja halusta raahautua läpi kivun ja tuskan kohti toivoa. Ohjaaja toteaa tämän musiikkivideon luomistyön olleen kivulias kokemus — samaa on myös valmiin videon katsominen.

“Prometherion”-teaser:

Behemothin uusin albumi, mikä on nimeltään “The Apostasy”, julkaistiin Century Media Recordsin kautta pari viikkoa sitten. Kyseessä on bändin tähän mennessä kunnianhimoisin tekele, joka on eeppinen ja synkkä. Se äänitettiin Behemothin kotikaupungissa Gdanskissa yhdessä ryhmän johtohahmo Nergalin ja tuottajan hommia tehneen Maltan kanssa. Kiekon miksasi Daniel Bergstrand, joka on samoja tehtäviä tehnyt vuosien varrella myös In Flamesille, Meshuggahille ja Strapping Young Ladin joukoille. Kiekko miksattiin Ruotsin Dug-Out Studioiden tiloissa. Albumin masteroi Bjorn Engelmann.

“The Apostasy” -albumin kappaleet:

 1. Rome 64 C.E.
 2. Slaying the Prophets ov Isa
 3. Prometherion
 4. At the Left Hand ov God
 5. Kriegsphilosophie
 6. Be Without Fear
 7. Arcana Hereticae
 8. Libertheme
 9. Inner Sanctum
 10. Pazuzu
 11. Christgrinding Avenue

“The Apostasy” -albumilla kuullaan laulukuorojen, pianon ja puhallinsoitinten ääntelyä. Tämä on uusi ulottuvuus bändille, joka on tyytynyt aikaisemmin käyttämään lähinnä vain metallimusiikille ominaisia soittimia. Levyn äänitysvaiheessa bändi äänitti uuden version “Chant for Eschaton 2000” -kappaleestaan, mikä kuultiin ensimmäisen kerran “Satanica”-teoksella. Uusi versio biisistä tullaan mahdollisesti julkaisemaan EP-levyllä.

Kappale “Rome 64 C.E.” tarkoittaa suurta tulipaloa, joka tapahtui muinaisessa Roomassa.

“Slaying the Prophets ov Isa” -kappaleessa viitataan kristittyjen tuntemaan Jeesukseen, sillä Isa on arabiankielinen nimi Jeesukselle.

Kappaleen “Kriegsphilosophie” nimi on saksaa ja se tarkoittaa sodan filosofiaa.

Behemoth on:

 • Adam “Nergal” Darski (laulu, kitarat, syntikka ja ohjelmointi)
 • Tomasz “Orion” Wróblewski (basso ja taustalaulu)
 • Zbigniew Robert “Inferno” Promiński (rummut)
 • Patryk “Seth” Sztyber (kitarat ja taustalaulu, sessiojäsen)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.