Metallimusiikki.net

behemoth

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen behemoth liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin behemoth. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin behemoth liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Behemoth: "The Satanist"

 • Julkaistiin sunnuntaina 02.06.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1759 kertaa
 • Bändit:

Puolalainen bläkkiä ja kuolonmetallia soittava Behemoth (www.behemoth.pk) paljasti toukokuun lopussa uransa 10. albumin nimen olevan niinkin provosoiva kuin "The Satanist". Se ilmestyy syksyllä 2013. Bändin keulahahmo, laulaja–kitaristi Adam Darski, kertoo kaksi vuosikymmentä tarvitun tällaisen levyä hyvin kuvaavan nimen löytämiseen. Muusikon mukaan albumi on radikaali huolimatta yllättävistäkin musiikillisista suunnista. Behemothin edellinen levy ilmestyi vuonna 2009 nimellä "Evangelion". Nyt ryhmä on Puolassa Hertz-studion tiloissa nauhoittamassa kiekkoaan — jälleen kerran Wieslawscyn veljesten ja Daniel Bergstrandin kanssa. Kiekon julkaisee Euroopassa Nuclear Blast Records.

Lue koko julkaisu…

Tuska 2012 -muisteloita!

Tänä vuonna toista kertaa Helsingin Suvilahdessa järjestetty Tuska-festivaali kokosi jälleen sankan joukon metallin ystäviä aitojensa sisään. Tänä vuonna ei tarjoiltu kovin megasuuria ulkolaisia bändejä, varsinkaan kun innolla odotettu Lamb of God peruutti esiintymisensä. Kaikenlaista mielenkiintoista oli kuitenkin kolmena päivänä tarjolla. Seuraavassa yhteenveto kuvien kera!

Lue koko julkaisu…

Behemothin Nergal saa luuydinsiirron.

 • Julkaistiin tiistaina 09.11.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1707 kertaa
 • Bändit:

Puolalaisen extreme metallia soittavan Behemothin (www.behemoth.pl) keulahahmo uutisoi suoraan sairaalasta hyvistä uutisista. Nergal on eilen tehdyn tiedotteen mukaan löytänyt sopivan luuydinlahjoittajan, joten miehen oma luuydin tullaan tuhoamaan säteilyttämällä. 33-vuotiaan muusikon oma luuydin aiotaan hävittää, sillä sen toivotaan vievän mennessään leukemiasolut. Nergal on edelleen sairaalassa ja tähän mennessä käynyt läpi neljä kemoterapiahoitoa. Hän on viettänyt sairaalassa viimeiset kolme kuukautta. Hoitojaksojen hän kertoo sujuneen pääasiassa ongelmitta huolimatta parista hankalasta hetkestä. Pian käynnistyy säteilytysjakso, joka tuhoaa muusikon oman luuytimen ja sen jälkeen lahjoittaman antama litku pursotetaan sen tilalle.

Lue koko julkaisu…

Behemothin Nergal on vakavasti sairas.

 • Julkaistiin maanantaina 09.08.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2842 kertaa
 • Bändit:

Puolan Behemoth www.behemoth.pl) perui erittäin lyhyellä varoitusajalla keikkansa Suomen Sonisphere-festivaalissa, sillä torstaina antamassaan tiedotteessa bändin vokalistin kerrottiin kärsivän heikosta terveydestä. Vuodesta 1991 asti extreme metallia rykineen ryhmän nokkamies Nergal on nyt Puolan lehdistön mukaan kiidätetty sairaalaan. Adam Darski vietiin Gdańskin alueen lääketieteellisen yliopiston sairaalaan saamaan hoitoa johonkin vakavaan sairauteen, joka miestä on viime aikoina riivannut. Behmothin amangeri Jaroslaw Burdek kertoo Nergalin olleen huonona jo päivien ajan. Puolan media uutisoi Nergalia hoidettavan hematologian, eli veritautien, osastolla. Tätä tietoa ei ole toistaiseksi varmistettu. Veritautien osastolle päätyminen saattaa merkitä leukemiaa tai hepatiittia. Virallinen lausunto Behemothin ja sen keulahahmon lähitulevaisuuden varalle tekemistä suunnitelmista paljastetaan tänään maanantaina.

Lue koko julkaisu…

Behemoth ei tulekaan Sonisphereen.

 • Julkaistiin perjantaina 06.08.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1696 kertaa
 • Bändit:

Puolan Behemoth (www.behemoth.pl) ilmoitti torstaina, ettei bändi tule osallistumaan Porissa järjestettävään Sonisphere-festivaaliin. Keikka oli tarkoitus kokea huomenna lauantaina. Behemoth on estynyt esiintymistä joidenkin terveydellisten syiden vuoksi. Yhtye ei vielä tiedä ovatko terveysseikat sellaisia, että muitakin Euroopan varalle suunniteltuja festivaalikeikkoja pitäisi perua. Bändi antaa tapahtuneesta ja tapahtuvasta lisätietoja lähipäivien aikana. Sonisphere ei ole vielä kertonut miten se tulee korvaamaan Behemothin jättämän aukon festivaaliohjelmistossa.

Aikaisemmin elokuussa metallibändi tiedotti julkaisevansa syksyllä DVD-levyn. Levy on nimeltään "Evangelia Heretika". Se tulee olemaan yhtyeen järjestyksessä toinen DVD. Laulaja–kitaristi Nergalin kommentin mukaan Behemoth on painellut Helvettiin ja takaisin saadakseen tämän kiekon valmiiksi. Mies lupailee levyllä kuultavan viiden tunnin edestä oleellista aineistoa.

Lue koko julkaisu…

Behemothilta "Alas, Lord Is Upon Me".

 • Julkaistiin lauantaina 19.06.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1537 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva Behemothin kolmesta jäsenestä, jotka seisovat siten, että kypäräpäinen mies etualalla ja kaksi pitkähiuksista miestä hänen takanaan. Kaikilla miehillä mustaa vaatetta yllään ja keskimmäisellä jonkinlainen rintapanssari.Kuvassa Behemoth

Puolan tunnetuimpiin äärimetalliyhtyeisiin kuuluva Behemoth (www.behemoth.pl) kuvasi vajaan vuoden ikäiselle "Evangelion"-albumille sisältyvään kappaleeseen "Alas, Lord Is Upon Me" musiikkivideon. Klippi kuvattiin ja ohjattiin Grupa 13:n ja Rafal Szermanowiczin kanssa. Ohjaaja on sama, jota Behemothin väki on käyttänyt aikaisemminkin kahdesti. Szermanowicz auttoi metallibändin edellisen "Ov Fire And The Void" -musiikkivideon luomistyössä ja sitä edeltäneen "At The Left Hand of God" tekemisessä. Tämänkertaisen audiovisuaalisen projektin lopputulos tullaan julkaisemaan yleisölle lähitulevaisuudessa. Musiikkivideo julkaistaneen Internetissä. Dariusz Szermanowiczin mukaan "Alas The Lord Is Upon Me" on elokuvamainen video, jota purkitettiin 12 näyttelijän ja apumiehen kanssa erinomaisessa kuvauskohteessa. Kuvaustyöt kestivät 16 tuntia.

Lue koko julkaisu…

Kirkko vainoaa Behemothin Nergalia.

 • Julkaistiin keskiviikkona 10.03.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2096 kertaa
 • Bändit:

Valokuva kolmesta mustiin pukeutuneesta Behemoth-bändin jäsenestä, jotka seisovat rivissä harmaasävyisessä valokuvassa. Keskimmäisenä on Nergal. Jäsenillä pitkät hiukset, nahkavatteet ja corpsemaskit kasvoilla.Nergal keskimmäisenä

Näinä päivinä Puolan tunnetuin metallibändi, Behemoth (www.behemoth.pl), nimitettiin helmikuussa kotimaansa arvostetuimmassa musiikkitapahtumassa viiteen eri kategoriaan. Suomen Finnish Metal Awards -kilpojen Puolan vastineessa, Fryderykissä, yhtye kilpailee parhaan kansitaiteen, heavy metal -albumin, vuoden bändin ja vuoden musiikkivideon sarjassa. Kilpailua varjostaa roomalaiskatolisen kirkon Behemothia kohtaan käynnistämä ajojahti. Kirkon väki on syystä tai toisesta tuohtunut siitä, kun metallibändin nokkamies Adam "Nergal" Darski silppusi pyhäksi väitetyn läjän paperia ja kutsui roomalaiskatolista kirkkoa murhanhimoisimmaksi lahkoksi tällä planeetalla. Laulaja-kitaristia vastaan nostettiin syyte maanantaina. Puolalaisen nettilehti Inertian julkaisemassa uutisjutussa syytteen juuret löytyvät vuodelta 2007, jolloin Nergal kertoi mielipiteensä konserttilavalla.

Lue koko julkaisu…

Behemoth: "Evangelion".

 • Julkaistiin keskiviikkona 27.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2177 kertaa
 • Bändit:

Behemothin albumin "Evangelion" etukansi on harmaasävyinen. Siinä on maalaus tai piirros valtaistuimella istuvasta hahmosta, jonka edessä kaksi kaapuhahmoa polvistuneena. Kuvan laidoissa aurinkomaisesti säteileviä symboleita. Kuvan alaosassa Behemothin loJulkaistaan 7.8.2009

Extreme metallia soittava Behemoth (www.behemoth.pl), jonka keulahahmo Nergal deittailee popparia, tulee julkaisemaan kuluvan vuoden elokuussa uusimman albuminsa Nuclear Blast Recordsin kautta. Euroopassa elokuun alussa ilmestyvä opus on nimeltään "Evangelion". Se on yhtyeen uran yhdeksäs täyspitkä rykäisy. Kiekko aiotaan antaa Metal Blade Recordsin joukoille, jotka hoitavat albumin julkaisemisen Pohjois-Amerikassa 11. elokuuta. Bändi on jo tähän mennessä äänittänyt sekä miksannut levynsä. Miksausvaihe hoidettiin Lontoossa sijaitsevan A Musicbox Milocon tiloissa Colin Richardsonin toimesta. Richardson on työstänyt musiikkia myös Slipknotille, Napalm Deathille, Machine Headille ja myös Bullet for My Valentinelle.

Lue koko julkaisu…

Behemothin Nergal deittailee popparia.

 • Julkaistiin lauantaina 23.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2225 kertaa
 • Bändit:

Valokuva Dodasta, joka konttaa maassa valkoista taustaa vasten. Nainen on harmaasävyinen, mutta hänen ympärillään juovia, jotka ovat sinisiä, keltaisia ja violetteja.Kuvassa Doda

Puolalaisen black/death metallia soittavan Behemoth (www.behemoth.pl) -bändin keulahahmo, kitaristi-vokalisti Adam "Nergal" Darski, on bongattu kotimaassaan deittailemassa poppilaulaja Dorota "Doda" Rabczewskaa. 31-vuotiaan hevimiehen ja 25-vuotiaan popparin välinen orastava suhde on saanut runsaasti huomiota Puolassa. Nergalin mielitietty on poseerannut miestenlehti Playboylle joulukuussa 2005 ja lokakuussa 2007. Nainen on myös vieraillut muissa aikuisten lehdissä. Hän on toiminut myös puolalaisen rokkibändi Virginin vokalistina 16-vuotiaana. Viime vuosien varrella Doda on tehnyt nimeään tunnetuksi toimiessaan poppilaulajana. Doda jätti Virginin taakseen vuonna 2007 ja aloitti soolouransa. Ensimmäisen albuminsa hän julkaisi saman vuoden puolella. Albumi myi Puolassa kultaa jo päivää ennen albumin virallista julkaisupäivämäärää. Suurinta huomiota nainen on kuitenkin kiinnittänyt itseensä juuri alastonkuviensa takia.

Lue koko julkaisu…

Behemothilta "At the Arena ov Aion — Live Apostasy".

 • Julkaistiin lauantaina 23.08.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1603 kertaa
 • Bändit:

Behemoth-bändin mustavalkoinen kansikuva "At the Arena ov Aion — Live Apostasy" -kiekosta. Kuvassa mustaa taustaa vasten ääriviivat kaksipäisestä linnusta, jonka päällä Behemothin valkoinen logo ja sen alla albumin nimi sekä kuusisakarainen tähti.Livelevyn kansikuva

Pahemman luokan puolalaisbändi, nimittäin Behemoth (www.behemoth.pl), tulee jakamaan lokakuussa 2008 Regain Recordsin julkaisemana kuulovaurioita "At the Arena ov Aion — Live Apostasy" -kiekkonsa merkeissä. Lokakuun aikana ilmestyvä äänite on Behemothin uran ensimmäinen live-albumi. Siitä tullaan julkaisemaan kaksi toisistaan huomattavasti poikkeavaa versiota; digibook-painos varustettuna 15 biisillä sekä erikoinen metalbox-paketti, joka sisältää kangasmerkin, kitaraplektran ja bonuskappaleita. Black/death metallistien uusin "At the Arena ov Aion — Live Apostasy" -tempaus on seuraaja Behemothin vuosi sitten julkaisemalle "The Apostasy" -albumille. Yhtye ei ole vielä tähän mennessä kertonut miltä keikoilta livelevylle sullotut kappaleet ovat, mutta osa purkitetuista kappaleista saattaa olla tämän vuoden Tuska-festivaalin yhteydestä taltioituja. Metallimusiikki.net kertoi jo huhtikuun alussa Behemothin tulevan Tuskaan.

Lue koko julkaisu…

Behemoth Tuskaan.

 • Julkaistiin tiistaina 01.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1443 kertaa
 • Bändit:

Behemothin vääristynyt bändikuva, jossa Nergal kyyristelee shakkikuvioidun lattian päällä samalla kun kaksi muuta miestä seisoo kauempana taustalla. Kuvassa on väräjävät laidat, vain keskialue tarkka ja terävä.Keskimmäisenä Nergal

Puolalainen extreme metallin mestari Behemoth (www.behemoth.pl) uutisoi kotisivuillaan ilmoittamassa keikkalistauksessa tulevansa esiintymään tämän vuoden Tuska-festivaalin lavalle. "The Apostasy" -kiertuereissun johdosta täsmäiskuja on luvassa myös muille kesäajan metallifestareille. Yhtyeen keulahahmo Nergal kertoo bändin olevan nyt hyvin tyytyväinen itseensä sen takia, kun se sai ujutettua jalkansa parhaimpiin kesäfestivaaleihin ympäri Euroopan aluetta. Mies ei tiedä parempaa tapaa tehdä uusinta äänitettään tunnetuksi kuin soittaa sanomaa elävän yleisön edessä.

Kolmipäiväiseksi venähtäneen Tuska Open Air 2008 -tapahtuman bändikaartiin kuuluu yhteensä 32 esiintyjää, sekä jatkoklubeilla vielä parisenkymmentä muuta saman alan toimijaa. Tuskassa tavataan Behemothin kaltaisen kärkinimen lisäksi myös Slayer, Dimmu Borgir, Carcass, Killswitch Engage, Sonata Arctica, Amon Amarth, Mokoma, Kreator, Entombed ja monia muita.

Lue koko julkaisu…

Neurotic Deathfest: Behemoth.

 • Julkaistiin sunnuntaina 30.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1290 kertaa
 • Bändit:

Kolme kalpeaa ja mustiin vaatteisiin sonnustautunutta miestä seisoo vaaleassa ja valoissa tilassa, joka muistuttaa kirkon keskilaivaa. Taustalla koristeellinen ikkunamosaiikki. Kolme miestä, joista keskimmäinen on polvillaan ja ojentelee käsiään sivuilleeKeskimmäisenä Behemothin Nergal

Alankomaalainen Neurotic Deathfesta -festivaali on saanut ensi vuoden esiintyjäkaartiinsa täydennysjoukkoja kun puolalainen extreme metal -orkesteri Behemoth (www.behemoth.pl) ilmoitti aikeistaan saapua paikalle. Bändi esiintyy Tilburgin kaupungissa järjestettävän festivaalin lavalla yhdessä 35 muun bändin kanssa kahden päivän aikavälillä. Festivaali järjestetään 013-klubin tiloissa toukokuun 30.–31. päivä 2008.

Metallimusiikki.net kertoi syyskuussa Behemoth-remmin aikeista astua uudelleen Australian maaperälle. Yhtye teki lukuisia konsertteja kengurumaassa aikaisemmin kuluvan kuukauden puolella. Australian minikiertue päättyi 15. päivä Melbourneen, jossa yhtye esiintyi The Corner Hotelin lavalla.

Lue koko julkaisu…

Behemoth palaa Australiaan.

 • Julkaistiin torstaina 27.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1514 kertaa
 • Bändit:

Promokuva Behemoth-bändin kolmesta miehestä, jotka pukeutuneet mustiin nahkavaatteisiin. Ne ovat koristeellisia ja yksityiskohtia täynnä. Keskimmäisen miehen nahkapanssari kuin lohikäärmeen suomuinen nahka. Heillä valkoiset kasvot ja harmaat hiukset.Reissussa lopun vuotta

Puolalainen extreme metallia jo vuodesta 1991 paukuttanut Behemoth (www.behemoth.pl) reissaa kiertueella joulukuussa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Bändi tekee em. maissa näillä näkymin seitsemän keikkaa, joista 12. joulukuuta Adelainessa soitettava live-esiintyminen on ikärajaton.

Yhtye uutisoi elokuun lopussa, että tämän vuoden Ozzfest-vierailu sujui vallan mainiosti. Behemoth koki itsensä tervetulleeksi ja yhdeksi "läpimurron" tehneistä bändeistä. Ryhmä kertoo voittaneensa massat puolelleen, sillä esiintymislavan äärelle oli raahautunut faneja eri puolilta Yhdysvaltoja katselemaan Behemoth-legioonan uutta triumfia. Esiintyminen Ozzfest 2007 -tapahtumassa oli osa Radio Rebellion Tour -kiertuetta, jonka nimeen yhtye keikkailee yhdessä Job For A Cowboyn, Gojiran ja Beneath The Massacren kanssa.

Lue koko julkaisu…

Behemoth: "The Making Of Prometherion" -video.

 • Julkaistiin lauantaina 25.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1257 kertaa
 • Bändit:

Behemothin pääpiru seisoo kirkkorakennuksen edustalla pukeutuneena mustaan nahkasuomuista rakennettuun taisteluvarustukseen, kasvoillaan rautanaamio. Miehen oikean käden etusormi veressä, toisessa kädessään avoin raamattu, jossa lukee "Lies".Musiikkivideo valmis

Puolalaisen extreme metal -bändi Behemothin (www.behemoth.pl) uusin musiikkivideo, "Prometherion", on saatu äskettäin valmiiksi. Sen kuvasi tunnustettu ohjaaja Soren, joka on tehnyt töitä uransa aikana Behemothin lisäksi myös ainakin All That Remainsin sekä Unearthin parissa. Kyseisen musiikkivideon bändi kertoo olevan energinen, taipumaton ja murskaava.

Yhtye laittoi nettiin äskettäin 4½ minuutin pituisen "The Making Of Prometherion" -videoleikkeen, jossa nimensä mukaisesti näytetään bändin touhuamista uuden audiovisuaalisen ulosantinsa kimpussa. Itse musiikkivideon arvellaan ilmestyvän netissä jossain vaiheessa syyskuuta.

Lue koko julkaisu…

Behemoth: "Prometherion"-teaseri.

 • Julkaistiin maanantaina 23.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1511 kertaa
 • Bändit:

Kolmesta miehestä koostuvan Behemoth-bändin jäsenet seisovat kirkkomaisen rakennuksen sisätiloissa. Miehet pukeutuneet kokonaan mustiin, heistä hohkaa valkoista valoa. Tausta utuinen. Keskimmäinen heistä ojentelee käsiään sivuilleen, hänellä päässään raut

Puolan em-vaikuttaja Behemoth (www.behemoth.pl) julkaisi juuri netissä videoteaserin uudesta "Prometherion"-musiikkivideostaan. Teaser on parinkymmenen sekunnin pituinen videoklippi. Bändin uusi musiikkivideo kuvattiin 18. päivä kuluvaa kuukautta Los Angelesissa yhdessä ohjaaja Sorenin kanssa. Video on tarkoitus julkaista jossain vaiheessa ensi kuukauden päiviä. Soren kertoo, että "Prometherion" kertoo ihmissuvun lankeemuksesta ja halusta raahautua läpi kivun ja tuskan kohti toivoa. Ohjaaja toteaa tämän musiikkivideon luomistyön olleen kivulias kokemus — samaa on myös valmiin videon katsominen.

Lue koko julkaisu…

Helrunar keikkailee.

 • Julkaistiin keskiviikkona 18.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1294 kertaa
 • Bändit: ,

Saksalainen black metal -bändi Helrunar (www.helrunar.com) aikoo lyöttäytyä yhteen Behemothin, Abortedin ja Disparaged-ryhmän kanssa Saksan keikkaputken ajaksi. Yhtyeet tulevat esiintymään yhdessä tämän vuoden syyskuussa ainakin seitsemän kertaa.

Helrunar, Aborted, Behemoth ja Disparaged:

19. syyskuuta: K17 (Berliini)
20. syyskuuta: AKW (Würzburg)
21. syyskuuta: Stadthalle (Lichtenfels)
22. syyskuuta: Turock (Essen)
23. syyskuuta: Steinbruchtheater (Darmstadt)
24. syyskuuta: Feierwerk (München)
25. syyskuuta: Roxy (Saarbrücken)

Lue koko julkaisu…

Behemoth miksaamassa albumiaan.

 • Julkaistiin lauantaina 17.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1379 kertaa
 • Bändit:

Behemoth-bändin keulahahmo seisoo kirkkomaisessa rakennuksessa. Miehellä on kasvoillaan mustavalkoinen corpse-maski ja päällään mustat nahkavaatteet. Miehellä on pitkät vaaleat hiukset.Puolan extreme metal -titaani Behemoth (www.behemoth.pl) on aloittanut miksaamaan uutta "The Apostasy" -albumiaan. Kiekko miksataan ruotsalaisessa Dug-Out-studioilla, jossa bändin tukena studiossa toimii Daniel Bergstrand.

Bändi kertoo nettisivuillaan julkaistussa uutisessa aikovansa lähteä parin viikon keikkareissulle Eurooppaan, kunhan kiekko on saatu miksattua. Bändi esiintyy No Mercy -yhtyeen seurassa. Suunnitteilla on myös laaja kiertue Venäjän suuntaan, joka on tarkoitus hoitaa pois alta toukokuun aikana.

Lue koko julkaisu…

Nummirock: Virgin Steele, Behemoth, GraveWorm...

21. kerran järjestettävän Nummirock (www.nummirock.fi) -festarin esiintyjäkaartiin on vahvistettu ensimmäiset bändit. Festarissa käy musisoimassa mm. amerikkalainen Virgin Steele, puolalainen Behemoth, sekä saksalaiset GraveWorm ja Krypteria. Nummirock-festaria vietetään tänä vuonna 21.–23. päivä kesäkuuta Nurmijärvellä, Kauhajoella.

Lue koko julkaisu…

Behemoth: uuden albumin rummut äänitetty.

 • Julkaistiin perjantaina 05.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1408 kertaa
 • Bändit:

Behemoth-bändin keulahahmo, joka levittelee käsiään. Taustalla mosaiikkilasista tehty ikkuna. Hän on ehkä kirkossa.Puolalalainen extreme metal -yhtye Behemoth (www.behemoth.pl) uutisoi uuden albuminsa työstämisen päässeen hyvään vauhtiin. Tähän mennessä "The Apostasy"-nimeä kantavaa albumia varten on saatu äänitettyä rummut. Levy on tarkoitus julkaista ensi kesänä. Behemoth äänittää albumia Gdansk-nimisellä paikkakunnalla, joka on bändin kotikaupunki. Levyn tuottajana toimii Malta, jolla on aikaisempaakin kokemusta ao. bändin kanssa työskentelystä.

Lue koko julkaisu…

Behemoth: Decade of Therion.

 • Julkaistiin keskiviikkona 25.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1341 kertaa
 • Bändit:

Puolaisen Behemoth (www.behemoth.pl) -yhtyeen musiikkivideo "Decade of Therion" on erittäin aggressiivinen ja visuaalisesti näyttävä. Musiikkivideon kesto on lähes kolme ja puoli minuuttia. Bändi on perustettu vuonna 1991. Behemothin alkuaikojen musiikillinen tyyli oli black metallia, mutta se vuosien varrella muuttui — musiikki sisältää nykyisin death metal -vaikutteita.

Lue koko julkaisu…

Behemoth: Slaves Shall Serve.

 • Julkaistiin maanantaina 02.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1744 kertaa
 • Bändit:

Orjat palvelkoon. Tämä erittäin aggressiivinen puolalaisen Behemothin (www.behemoth.pl) kappale on veistetty musiikkivideoksi asti. Bändi on ollut (ala)maailmassa jo ainakin vuodesta 1994 lähtien — eivätkä näy vuodet menoa hidastaneen tai tyyliä hillinneen.

Lue koko julkaisu…