Metallimusiikki.net

Kuvassa Behemothin Nergal.Kuvassa Behemothin Nergal.

Behemothin Nergal saa luuydinsiirron.

  • Julkaistiin tiistaina 09.11.2010.
  • Luettu 1502 kertaa
  • Bändit:

Puolalaisen extreme metallia soittavan Behemothin keulahahmo uutisoi suoraan sairaalasta hyvistä uutisista. Nergal on eilen tehdyn tiedotteen mukaan löytänyt sopivan luuydinlahjoittajan, joten miehen oma luuydin tullaan tuhoamaan säteilyttämällä. 33-vuotiaan muusikon oma luuydin aiotaan hävittää, sillä sen toivotaan vievän mennessään leukemiasolut. Nergal on edelleen sairaalassa ja tähän mennessä käynyt läpi neljä kemoterapiahoitoa. Hän on viettänyt sairaalassa viimeiset kolme kuukautta. Hoitojaksojen hän kertoo sujuneen pääasiassa ongelmitta huolimatta parista hankalasta hetkestä. Pian käynnistyy säteilytysjakso, joka tuhoaa muusikon oman luuytimen ja sen jälkeen lahjoittaman antama litku pursotetaan sen tilalle.

Nergal kiittää julkisesti kihlattuaan Dorotaa, joka tarjoutui lahjoittamaan omaa ydintään, mutta jota ei epäsopivuuden vuoksi kyetty käyttämään. Vielä elokuussa Nergalin leukemian arveltiin edenneen niin paljon, ettei sitä edes kemoterapialla kyetä nujertamaan. Behemoth joutui kesällä perumaan useita festivaalikeikkoja keulahahmonsa sairastumisen johdosta. Bändin oli tarkoitus tulla esiintymään myös tänne Suomeen, jossa järjestettiin Sonisphere Festival.

Puolalaisyhtye julkaisee tänään tiistaina DVD-levyn “Evangelia Heretika”. Teos sisältää yhteensä kolme levyllistä musiikkia. Levyillä nähdään kaksi täyttä konserttitaltiointia; yksi Ranskan Pariisista vuodelta 2008 ja toinen Puolan Varsovasta vuodelta 2009. Lisäksi DVD-satsi sisältää dokumenttielokuvan, jokaisen Behemothin tekemän musiikkivideon, useita haastatteluita yhtyeen jäsenten kanssa. Kaiken kaikkiaan levyille sisältyy materiaalia yli viiden tunnin edestä.

Behemoth on:

  • Adam “Nergal” Darski (laulu ja kitarat)
  • Patryk “Seth” Sztyber (kitarat ja taustalaulu)
  • Tomasz “Orion” Wróblewski (basso ja laulu)
  • Zbigniew Robert “Inferno” Promiński (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.