Metallimusiikki.net

Behemothin Nergal deittailee popparia.

  • Julkaistiin lauantaina 23.05.2009.
  • Luettu 2035 kertaa
  • Bändit:

Valokuva Dodasta, joka konttaa maassa valkoista taustaa vasten. Nainen on harmaasävyinen, mutta hänen ympärillään juovia, jotka ovat sinisiä, keltaisia ja violetteja.Kuvassa Doda

Puolalaisen black/death metallia soittavan Behemoth -bändin keulahahmo, kitaristi-vokalisti Adam “Nergal” Darski, on bongattu kotimaassaan deittailemassa poppilaulaja Dorota “Doda” Rabczewskaa. 31-vuotiaan hevimiehen ja 25-vuotiaan popparin välinen orastava suhde on saanut runsaasti huomiota Puolassa. Nergalin mielitietty on poseerannut miestenlehti Playboylle joulukuussa 2005 ja lokakuussa 2007. Nainen on myös vieraillut muissa aikuisten lehdissä. Hän on toiminut myös puolalaisen rokkibändi Virginin vokalistina 16-vuotiaana. Viime vuosien varrella Doda on tehnyt nimeään tunnetuksi toimiessaan poppilaulajana. Doda jätti Virginin taakseen vuonna 2007 ja aloitti soolouransa. Ensimmäisen albuminsa hän julkaisi saman vuoden puolella. Albumi myi Puolassa kultaa jo päivää ennen albumin virallista julkaisupäivämäärää. Suurinta huomiota nainen on kuitenkin kiinnittänyt itseensä juuri alastonkuviensa takia.

Dodan tuorein studioalbumi on tuplaplatinaa vuonna 2008 myynyt “Diamond Bitch”. Puolalaiset ovat ostaneet idolinsa albumia tähän mennessä yli 60 000 kappaletta.

Behemothin Nergalin lisäksi myös norjalaisen black metal -yhtye Dimmu Borgirin keulahahmo on herättänyt hämmästystä sydämensä valitun vuoksi. Dimmu Borgirin nokkamieshän on jo parin vuoden ajan rakentanut suhdetta yhdysvaltalaisen näyttelijättären ja yksinhuoltajaäidin, Christina Fultonin, kanssa. Metallimusiikki.net uutisoi jo heinäkuussa 2008 Shagrathin menevän naimisiin kirkossa Fultonin kanssa. Christina Fultonin oma poika edellisestä suhteesta, eli 18-vuotias Weston, onkin saanut äitinsä seurustelukumppanin avulla huomattavaa nostetta metallibändilleen Eyes Of Noctumille.

Valokuva Behemothin Nergalista, jolla mustat vaatteet ja pitkät tummat hiukset. Miehellä kalvakat kasvot, tyyni ilme. Kädet ojennettuina sivuille. Kuvan tausta on heilahtanut ja väritykseltään kylmänsininen. Taustalla on lasi-ikkuna, josta hohtaa valoa.
Kuvassa Behemothin keulahahmo Nergal.

Nergalin ja Dodan välinen seurustelusuhde synnyttänee kohua Puolassa, jota katolinen kirkko pitää kuristusotteessaan, sillä Nergal edustaa yhtä tämän maailman tunnetuimmista sellaisista metallibändeistä, joiden sanoma on kristinuskoa jyrkästi kritisoiva. Behemoth on tiedetysti silponut Raamattua keikoillaan esittäessään esimerkiksi kappaleita “Christians to the Lions” ja “Antichristian Phenomenon”. Behemoth on kesällä siirtymässä kiertueelle yhdessä Marilyn Mansonin ja Slayerin kanssa.

Behemoth on:

  • Nergal (kitarat ja laulu)
  • Inferno (rummut)
  • Orion (basso)
  • Seth (kitarat, sessiojäsen)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.