Metallimusiikki.net

Helrunar keikkailee.

  • Julkaistiin keskiviikkona 18.07.2007.
  • Luettu 1094 kertaa
  • Bändit: ,

Saksalainen black metal -bändi Helrunar aikoo lyöttäytyä yhteen Behemothin, Abortedin ja Disparaged-ryhmän kanssa Saksan keikkaputken ajaksi. Yhtyeet tulevat esiintymään yhdessä tämän vuoden syyskuussa ainakin seitsemän kertaa.

Helrunar, Aborted, Behemoth ja Disparaged:

19. syyskuuta: K17 (Berliini)
20. syyskuuta: AKW (Würzburg)
21. syyskuuta: Stadthalle (Lichtenfels)
22. syyskuuta: Turock (Essen)
23. syyskuuta: Steinbruchtheater (Darmstadt)
24. syyskuuta: Feierwerk (München)
25. syyskuuta: Roxy (Saarbrücken)

Helrunar sai hiljattain valmiiksi uuden albuminsa, joka on jatkoa bändin vuonna 2005 julkaisemalle “Frostnacht”-pitkäsoitolle. Uusi riekale äänitettiin Klangschmiede Studio E:n tiloissa. Bändin laulaja Skald Draugir kertoo uuden musiikkimateriaalin sisältävän niin synkkää ja brutaalia bm-musiikkia kuin eeppisempääkin meininkiä, samanlaista kuin mitä on aikoinaan tarjonnut mm. Bathory. Luvassa myös rokkaavampia veisuja ja akustisiakin osuuksia. Uusi albumi kulkee nimellä “Baldr ok Íss”.

Draugir kertoo etenkin kappaleen “Schwarzer Frost” tulleen Helrunarin miehistölle erityisen tärkeäksi. Se on bändin mukaan kappale, joka sanoituksia myöten on hymni alkuperäiselle Norjasta saapuvalle black metallille. Kappaleen sanoitukset kertovat abstraktilla tavalla niistä emootioista ja kokemuksista kun bändin miehistö aikoinaan “löysi” mustan metallin.

“Baldr ok Íss” on tarkoitus julkaista myöhemmin tämän vuoden aikana. Se ilmestyy todennäköisesti Lupus Loungen kautta syyskuussa.

Helrunar on:

  • Alsvartr (rummut)
  • Skald Draugir (laulu)
  • Dionysos (kitarat)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.