Metallimusiikki.net

Biohazard: "Reborn In Defiance".

  • Julkaistiin maanantaina 15.08.2011.
  • Luettu 1020 kertaa
  • Bändit:

Musta pohjaväri, jota vasten biologista myrkyn vaaraa merkitsevä symboli hohtavaa pilvitaivasta vasten. Yläosassa lukee Biohazard ja alaosassa "Reborn In Defiance".Julkaistaan 23.9.2011

Yhdysvaltalainen hevimetallia ja hardcorea kilkattava Biohazard saattaa syyskuussa esiin uransa kymmenennen albumin. Oheisella kansitaiteella koristeltu kiekko on asetettu julkaistavaksi Saksassa 23.9. ja kolmea päivää myöhemmin muualla Euroopan alueella nimellä "Reborn In Defiance". Teos on seuraaja vuonna 2005 esiin tuodulle "Means to an End" -albumille. Uudella albumilla kuullaan pitkästä aikaa Biohazardia sen alkuperäisellä kokoonpanolla — edellisen kerran näin ole vuonna 1994. Toisaalta metallibändin originaaliremmi ei kestänyt kuin tämän levyn verran, sillä vokalistina ja basistina toiminut Evan Seinfeld erosi yhtyeestä kesäkuussa pian levyn luomisprosessin jälkeen.

Nuclear Blast Recordsin avulla julkaistava "Reborn In Defianec" äänitettiin Toby Wrightin valvovan katseen alla. Wright on aikaisemmin tuottanut Ozzy Osbournea ja Slayeria muiden nimekkäiden heviryhmien muassa. Biohazardin kitaristi–laulaja Billy Graziadein mukaan nyt julkaistava lätty sisältää kaikkea sitä, jota hän rakastaa Biohazardissa. Alkuperäisen jäsenistön saaminen yhteen antoi yhtyeelle mahdollisuuden kirjoittaa historiaa uudelleen. Graziadeille Seinfeldin eroaminen tuli täytenä yllätyksenä. Yllätys tapahtui maaliskuussa sen jälkeen kun albumin luomistyö oli päättynyt ja miksausvaihe käynnissä. Muusikko sai Seinfeldiltä puhelinsoiton, jossa hän kertoi eroamishaluistaan ja perusteli niitä henkilökohtaisen elämän ongelmilla.

Biohazard on:

*_ Billy Graziadei_ (laulu ja kitara)

  • Bobby Hambel (kitara)
  • Danny Schuler (rummut)

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.