Metallimusiikki.net

biohazard

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen biohazard liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin biohazard. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin biohazard liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Biohazard: "Reborn In Defiance".

  • Julkaistiin maanantaina 15.08.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1029 kertaa
  • Bändit:

Musta pohjaväri, jota vasten biologista myrkyn vaaraa merkitsevä symboli hohtavaa pilvitaivasta vasten. Yläosassa lukee Biohazard ja alaosassa "Reborn In Defiance".Julkaistaan 23.9.2011

Yhdysvaltalainen hevimetallia ja hardcorea kilkattava Biohazard (www.biohazard.com) saattaa syyskuussa esiin uransa kymmenennen albumin. Oheisella kansitaiteella koristeltu kiekko on asetettu julkaistavaksi Saksassa 23.9. ja kolmea päivää myöhemmin muualla Euroopan alueella nimellä "Reborn In Defiance". Teos on seuraaja vuonna 2005 esiin tuodulle "Means to an End" -albumille. Uudella albumilla kuullaan pitkästä aikaa Biohazardia sen alkuperäisellä kokoonpanolla — edellisen kerran näin ole vuonna 1994. Toisaalta metallibändin originaaliremmi ei kestänyt kuin tämän levyn verran, sillä vokalistina ja basistina toiminut Evan Seinfeld erosi yhtyeestä kesäkuussa pian levyn luomisprosessin jälkeen.

Lue koko julkaisu…