Metallimusiikki.net

Bolt Thrower äänittää albumin kesällä.

 • Julkaistiin keskiviikkona 16.01.2008.
 • Luettu 702 kertaa
 • Bändit:

Death metal -veteraani Bolt Thrower tiedottaa ryhtyneensä työstämään seuraavaa albumiaan. Uuden musiikkimateriaalin kirjoittaminen on syy siihen miksi yhtyeestä ei ole viime aikoina kuulunut älähdystäkään. Uuden pitkäsoittonsa bändi haluaa saada valmiiksi ja julkaistua tulevan kesän kuukausina. Kiekon äänitystöiden ja miksausvaiheen välisen ajan Bolt Thrower kaavailee käyttävänsä hyödyllisesti tekemällä sinä aikana ainoan festivaaliesiintymisensä tämän vuoden puolella. Ryhmä esiintyy saksalaisen Party.San Open Air -festivaalin lavalla. Tapahtumaa vietetään elokuun 7.–9. välisenä aikana Bad Berkassa.

Yhtyeen tuorein albumi on “Those Once Loyal”, joka julkaistiin vuonna 2005 Metal Blade Recordsin kautta. Kiekko äänitettiin ja miksattiin Iso-Britanniassa Sable Rose Studion tiloissa yhdessä Andy Faulknerin kanssa kesä-syyskuussa 2005. “Those Once Loyal” kipusi aikoinaan Saksan Media Control -musiikkilistalle, jossa se viihtyi korkeimmillaan sijalla n:o 76. Se on BT:n uralla historiallisen korkea saavutus Saksassa. Yhtye vei vuonna 2006 päätökseen kattavan Euroopan-kiertueen, jonka se teki tukeakseen uuden albumin tunnettuuden kasvamista. Albumi on seuraaja orkesteri nvuonan 2001 julkaisemalle “Honour, Valour, Pride” -opukselle.

“Those Once Loyal” -albumin kappaleet:

 1. At First Light
 2. Entrenched
 3. The Killchain
 4. Granite Wall
 5. Those Once Loyal
 6. Anti-Tank (Dead Armour)
 7. Last Stand of Humanity
 8. Salvo
 9. When Cannons Fade
 10. A Symbol of Eight (bonuskappale)

Bändin ainoa festariesiintyminen Party.San Open Airissa on mahdollista kokea 39,60 euroa maksavan lipun hankkimalla. Tiketin hintaan kuuluu pysäköinti- ja leiriytymislupa. Festivaalialueelle mahtuu 10 000 katsojaa.

Bolt Thrower on:

 • Barry “Baz” Thomson (kitarat)
 • Gavin Ward (kitara)
 • Jo Bench (basso)
 • Martin “Kiddie” Kearns (rummut)
 • Karl Willetts (laulu)

Iso-Britannian Bolt Thrower perustettiin vuonna 1986 punk-bändin keikalla, jossa ystävykset Barry Thomson ja Gavin Ward keskustelivat oman bändin perustamisesta. Miehiin vaikutti tuohon aikaan sellaiset yhtyeet kuin Sacrilege, Discharge, Candlemassa ja Slayer. He halusivat perustaa oman yhtyeen, joka soittaisi raskasta, aggressiivista ja omalaatuista musiikkia. Pian kaksikko kasvoi kolmikoksi kun Barryn ystävä Alan West liittyi laulajaksi ja sanoittajaksi. Rumpaliksi hankittiin Andy Whale.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.