Metallimusiikki.net

bolt thrower

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen bolt thrower liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin bolt thrower. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin bolt thrower liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Tuska 2013 -lippuja myynnissä

Tuska-festivaaliin on asetettu rajoitettu erikoiserä yhden päivän pääsylippuja ennakkotilattavaksi Tiketin verkostosta. Perjantaille 28.6.2013 ja sunnuntaille 30.6.2013 myytävät yhden päivän piletit ovat 60 euron arvoisia. Tiketistä tilattaessa niihin lisätään lippukaupan toimituskulut. Myynnissä on myös kolmen päivän erikoislippuerä. Ensi vuoden Tuskaan on tähän mennessä varmistettu seitsemän yhtyettä; King Diamond, Bolt Thrower, Wintersun, Ihsahn, Leprous, Nightwish ja Asking Alexandria. Viisi ensin mainittua esiintyvät festivaaliperjantaina ja Nightwish sekä Asking Alexandria sunnuntaina. Lisää bändejä julkistetaan lähiaikoina. Ajankohtaiset tiedot ulkoilmafestivaalista löytyvät sen nettisivuilta osoitteesta www.tuska-festival.fi.

Lue koko julkaisu…

Tuska 2013 -festivaalin ensimmäiset bändit

Tuska-festivaalin ensi vuoden versioon on jo nyt kiinnitetty ja nimetty esiintyjiksi King Diamond, Bolt Thrower, Testament sekä Children Of Bodom. Festivaalia vietetään Helsingin Suvilahdessa 28.–30.6.2013 välisenä aikana. Tapahtumaan on laitettu tänään myyntiin erikoiserä pääsylippuja. Rajattu erä kolmen päivän Tuska-lippuja on myynnissä erikoishintaan 110 euroa, jonka päälle tulee myös lippukaupan palvelumaksu. Settejä myydään Tiketin ja Lippupalvelun verkostojen välityksellä. Varsinaisen lipunmyynnin aloituksesta, lipunhinnoista ja muista lippukategorioista tiedotetaan myöhemmin. Oikeudet kaikkiin ohjelman- ja aikataulunmuutoksiin pidätetään. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.tuska-festival.fi.

Lue koko julkaisu…

Bolt Thrower äänittää albumin kesällä.

  • Julkaistiin keskiviikkona 16.01.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 893 kertaa
  • Bändit:

Death metal -veteraani Bolt Thrower (www.boltthrower.com) tiedottaa ryhtyneensä työstämään seuraavaa albumiaan. Uuden musiikkimateriaalin kirjoittaminen on syy siihen miksi yhtyeestä ei ole viime aikoina kuulunut älähdystäkään. Uuden pitkäsoittonsa bändi haluaa saada valmiiksi ja julkaistua tulevan kesän kuukausina. Kiekon äänitystöiden ja miksausvaiheen välisen ajan Bolt Thrower kaavailee käyttävänsä hyödyllisesti tekemällä sinä aikana ainoan festivaaliesiintymisensä tämän vuoden puolella. Ryhmä esiintyy saksalaisen Party.San Open Air -festivaalin lavalla. Tapahtumaa vietetään elokuun 7.–9. välisenä aikana Bad Berkassa.

Lue koko julkaisu…