Metallimusiikki.net

king diamond

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen king diamond liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin king diamond. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin king diamond liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Tuska 2013 -katsaus!

Tuska 2013 järjestettiin nyt kolmatta kertaa Helsingin Suvilahdessa, joka on jo vakiinnuttanut paikkansa mainiona kinkeripaikkana. Tänä vuonna mitään superhyperextraa ei ollut paikalle raahattu, vaan highlighteista vastasivat lähinnä King Diamond, Nightwish ja Testament. Lavarakenteita oli myös muuteltu siinä suhteessa, että enää ei ollut kahta isoa lavaa, vaan iso lava, ja toinen melko pieni, plus tietysti sisälava. Tämä aiheutti jonkin verran yleisön pullonkaulaa lavojen välillä. Porukkaa kuitenkin kertyi aurinkoiseen viikonloppuun ihan kelvollisesti, vaikka samaan viikonloppuun ajoittui Rammsteinin keikka toisaalla. Tässä pieni läpileikkaus festivaalin hienoimmista hetkistä!

Lue koko julkaisu…

King Diamond — kuningastimantin hohdetta Tuskassa 2013!

  • Julkaistiin perjantaina 16.08.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2843 kertaa
  • Bändit:

King Diamondin jäsenet musisoimassa Tuska-festivaalissa vuonna 2013.Kuvassa King Diamond

Hyvin mielenkiintoinen nimi, King Diamond, oli pestattu tänä kesänä Tuskan eräänlaiseksi pääesiintyjäksi. Kyseinen herra ei ole kovin usein Suomessa vieraillut, joten odotukset olivat korkealla. Väkeä kerääntyikin Tuskan ensimmäisen illan päättäjän keikalle varsin runsaasti. Kun tähän vielä lisättiin se, että lavaa rakenneltiin esiripun takana, joka on aina merkki jostain jännittävästä, alkoi iholla kuumottaa. Viimein odotus palkittiin, ja keikka alkoi. Millainen se oli, tässä yhteenveto!

Lue koko julkaisu…

Tuska 2013 -lippuja myynnissä

Tuska-festivaaliin on asetettu rajoitettu erikoiserä yhden päivän pääsylippuja ennakkotilattavaksi Tiketin verkostosta. Perjantaille 28.6.2013 ja sunnuntaille 30.6.2013 myytävät yhden päivän piletit ovat 60 euron arvoisia. Tiketistä tilattaessa niihin lisätään lippukaupan toimituskulut. Myynnissä on myös kolmen päivän erikoislippuerä. Ensi vuoden Tuskaan on tähän mennessä varmistettu seitsemän yhtyettä; King Diamond, Bolt Thrower, Wintersun, Ihsahn, Leprous, Nightwish ja Asking Alexandria. Viisi ensin mainittua esiintyvät festivaaliperjantaina ja Nightwish sekä Asking Alexandria sunnuntaina. Lisää bändejä julkistetaan lähiaikoina. Ajankohtaiset tiedot ulkoilmafestivaalista löytyvät sen nettisivuilta osoitteesta www.tuska-festival.fi.

Lue koko julkaisu…

Tuska 2013 -festivaalin ensimmäiset bändit

Tuska-festivaalin ensi vuoden versioon on jo nyt kiinnitetty ja nimetty esiintyjiksi King Diamond, Bolt Thrower, Testament sekä Children Of Bodom. Festivaalia vietetään Helsingin Suvilahdessa 28.–30.6.2013 välisenä aikana. Tapahtumaan on laitettu tänään myyntiin erikoiserä pääsylippuja. Rajattu erä kolmen päivän Tuska-lippuja on myynnissä erikoishintaan 110 euroa, jonka päälle tulee myös lippukaupan palvelumaksu. Settejä myydään Tiketin ja Lippupalvelun verkostojen välityksellä. Varsinaisen lipunmyynnin aloituksesta, lipunhinnoista ja muista lippukategorioista tiedotetaan myöhemmin. Oikeudet kaikkiin ohjelman- ja aikataulunmuutoksiin pidätetään. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.tuska-festival.fi.

Lue koko julkaisu…

King Diamond: "Gimme Your Soul… Please."

  • Julkaistiin sunnuntaina 04.03.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1289 kertaa
  • Bändit:

King Diamond (www.covenworldwide.org) -bändin nettisivujen webmaster, Renzo van Soelen, kertoo bändin nettisivuilla tietoja KD:n uusimmasta opuksesta. Mies keskusteli Kingin kanssa puhelimitse parin tunnin ajan yhtyeen uusimmasta albumista. King paljasti puhelinkeskustelussa, että albumin lauluosuudet on juuri saatu äänitettyä. Seuraavien kolmen viikon aikana King ja Andy La Rockque (kitara) aikovat miksata ja masteroida albumin.

Lue koko julkaisu…