Metallimusiikki.net

testament

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen testament liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin testament. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin testament liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ruotsalainen peliyhtiö on metallin perään

  • Julkaistiin perjantaina 30.10.2020.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1579 kertaa
  • Bändit: , ,

Ruotsalainen peliyhtiö Play’n GO on pitkäaikainen verkon rahapelejä tuottava yhtiö, joka on aloittanut jo viime vuosituhannen puolella. Se on perustettu vuonna 1997, kun verkon rahapelit olivat vielä huomattavan yksinkertaisia ja kömpelöitä. Vuonna 2004 yritys alkoi nousta kohisten yhdeksi tärkeimmistä pelivalmistajista, mitä alalla on nähty. Se, mikä tekee tästä pelistä oikeasti mielenkiintoisen, on sen rakkaus metallia kohtaan.

Lue koko julkaisu…

Tuska 2013 -katsaus!

Tuska 2013 järjestettiin nyt kolmatta kertaa Helsingin Suvilahdessa, joka on jo vakiinnuttanut paikkansa mainiona kinkeripaikkana. Tänä vuonna mitään superhyperextraa ei ollut paikalle raahattu, vaan highlighteista vastasivat lähinnä King Diamond, Nightwish ja Testament. Lavarakenteita oli myös muuteltu siinä suhteessa, että enää ei ollut kahta isoa lavaa, vaan iso lava, ja toinen melko pieni, plus tietysti sisälava. Tämä aiheutti jonkin verran yleisön pullonkaulaa lavojen välillä. Porukkaa kuitenkin kertyi aurinkoiseen viikonloppuun ihan kelvollisesti, vaikka samaan viikonloppuun ajoittui Rammsteinin keikka toisaalla. Tässä pieni läpileikkaus festivaalin hienoimmista hetkistä!

Lue koko julkaisu…

Metallijätti Nuclear Blast ja Sony Music Entertainment mittavaan yhteistyöhön

Tänä vuonna 25-vuotista olemassa oloaan juhlistava saksalainen levy-yhtiö ja jakelija Nuclear Blast on solminut jakelusopimuksen Sony Music Entertainmentin kanssa. 1. tammikuuta 2013 voimaan astuneen sopimuksen myötä Sony Music jakelee kaikki Nuclear Blastin fyysiset sekä digitaaliset julkaisut mukaan lukien mittavan katalogin. Jakelu koordinoidaan Suomesta käsin ja kattaa tässä vaiheessa Pohjoismaat sekä Baltian.

Lue koko julkaisu…

Tuska 2013 -festivaalin ensimmäiset bändit

Tuska-festivaalin ensi vuoden versioon on jo nyt kiinnitetty ja nimetty esiintyjiksi King Diamond, Bolt Thrower, Testament sekä Children Of Bodom. Festivaalia vietetään Helsingin Suvilahdessa 28.–30.6.2013 välisenä aikana. Tapahtumaan on laitettu tänään myyntiin erikoiserä pääsylippuja. Rajattu erä kolmen päivän Tuska-lippuja on myynnissä erikoishintaan 110 euroa, jonka päälle tulee myös lippukaupan palvelumaksu. Settejä myydään Tiketin ja Lippupalvelun verkostojen välityksellä. Varsinaisen lipunmyynnin aloituksesta, lipunhinnoista ja muista lippukategorioista tiedotetaan myöhemmin. Oikeudet kaikkiin ohjelman- ja aikataulunmuutoksiin pidätetään. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.tuska-festival.fi.

Lue koko julkaisu…

Sick Drummer Camp -leiri lokakuun alussa.

Sick Drummer Magazine kerää ympärilleen järjestämäänsä rumpalitapahtumaan metallimusiikin kärkinimiä, kuten George Kolliaksen, Derek Roddyn, Sean Reinertin ja Danny Walkerin, viiden päivän pituiseen tapahtumaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Yli 18-vuotiaille suunnattu tapahtuma koetaan lokakuun ensimmäisellä viikolla. Festivaalissa nähdään erinäisten esiintymisten ja performanssien lisäksi monenlaista ulkomusiikillistakin toimintaa, kuten karvaisia miehiä kuumavesialtaissa, biljardin peluuta, hölkkäilyhetkiä. Sick Drummer Camp 2011 Tapahtuma järjestetään ravintoloiden, viinimyymälöiden ja kasinon välittömässä läheisyydessä. Rumpalileirin viimeisin kiinnitys on extreme metallia soittava Gene "The Atomic Clock" Hoglan, joka on uransa varrella ansioitunut soittamalla Dethlokissa, Fear Factoryssa, Testamentissa, Deathissa, Dark Angelissa ja Strapping Young Ladissa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta nettisivuilta.

Lue koko julkaisu…

Tuska 2010 -katsaus!

Tänä vuonna jo 13. kerran järjestetty Tuska Open Air -festivaali keräsi jälleen sankan joukon raskaamman musiikin ystäviä kesähelteiseen Kaisaniemen puistoon. Festivaali oli jälleen kerran loppuunmyyty. Kaikille festivaalipäiville oli siroteltu hyviä esiintyjiä, mutta ainakin omasta mielestäni kliimaksi koettiin vasta tapahtuman viimeisenä päivänä, sunnuntaina. Kyseessä oli myös eräänlaiset jäähyväiset jokavuotiselle traditiolle kokea festivaali Kaisaniemessä, koska ensi vuonna tapahtuma järjestetään Helsingin Suvilahdessa.

Lue koko julkaisu…

Sweden Rock Festival 2008: Testament, Def Leppard...

  • Julkaistiin maanantaina 03.12.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1719 kertaa
  • Bändit: ,

Ensi vuoden Sweden Rock Festival -tapahtuman esiintyjäkaarti ottaa muotoaan. Festivaaliin värvättiin äskettäin Def Leppard, Whitesnake, Testament, Fastway, Glyder, H.E.A.T., Sonic Syndicate sekä kotimainen Five Fifteen ja Eläkeläiset. Tapahtumaa vietetään kesäkuun 4.–7. päivä Ruotsin Sölvesborgissa. Tapahtuma tarjoaa suurelle yleisölle mahdollisuuden tutustua niin hard rock -yhtyeisiin kuin raskaamman metallimusiikinkin edustajiin. Suomikin on hyvin edustettuna, sillä paikan päällä tullaan näillä näkymin näkemään edellä mainittujen yhtyeiden lisäksi ainakin Negative ja Havana Black. Tarkempia tietoja festarista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.swedenrock.com.

Lue koko julkaisu…